No jasne. Do tej pory nie była potrzebna regulacja, więc mi umknęło. Mam nadzieję, że gdybym gdzieś znalazł 3C0937049AJ mógłbym uruchomić większą ilość ukrytych funkcji.
O2fl lampki w podsufitce?
Zwiń
X
-
w mincie masz tylko lampkę z przodu, wygląda tak jak w O1 i O2 przed FL czyli tak:Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
I to jest niestety jedna z niedogodności wersji MINT. Oświetlenia z tyłu nie można dokupić nawet jako opcji. Chcesz dodatkową lampę z tyłu - musisz brać AMBIENTE. Ale bez tej lampy tragedii nie ma - fotelik malucha zapinam, jak coś spadnie przed tylne siedzenia - wtedy wystarczy latarka z komórki albo macanko :wink:
Komentarz
-
-
krzysiek1974, a może taka lampka http://jakjasno.pl/product/DOT-IT_CL..._osDOTIT-CL-BK :twisted:
Komentarz
-
-
to jak juz jestem pewien, ze... wiem co widze to sie przyznam..., mianowicie mam wersje mint, a mam pojedyncza lampke z przodu + 3 z tylu (wyglada to jak taki jednolity tunel idacy od okolic lusterka wstecznego do "tylnosrodkowych" okolic dachu), oczywiscie nie zamawialem tej opcji, ale dopatrzylem sie w cenniku, ze jest pewna niezgodnosc, dziwne jest tylko to, ze teoretycznie nie ma mozliwosci domowienia tej opcji
w kazdym badz razie ciesze sie, ze jest
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLto jak juz jestem pewien, ze... wiem co widze to sie przyznam..., mianowicie mam wersje mint, a mam pojedyncza lampke z przodu + 3 z tylu (wyglada to jak taki jednolity tunel idacy od okolic lusterka wstecznego do "tylnosrodkowych" okolic dachu), oczywiscie nie zamawialem tej opcji, ale dopatrzylem sie w cenniku, ze jest pewna niezgodnosc, dziwne jest tylko to, ze teoretycznie nie ma mozliwosci domowienia tej opcji
w kazdym badz razie ciesze sie, ze jest
kiedy odbierałeś auto?
być może teraz już jest tak we wszystkich wersjach?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Piotr AMPTakże mam lampki z tyłu w wersji MINT, zakup auta początek sierpnia 2009
A chciałbym mieć...
Przypomniałem sobie, że pytałem o to kiedyś gdy oglądałem MINTa w wersji kombi i tam faktycznie oświetlenie w tylnej częsci auta było. Powiedziano mi, że w kombikach występuje, a w liftbackach nie...
Faktycznie gdy ja oglądałem auta w MINTach w wersji liftback nie widziałem z tyłu takiego oświetlenia...
Teraz bym już miał, z tego co piszecie. Ech...
Co do polecanej przez Was lampki - na pewno taką sobie sprawię
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Piotr AMPTakże mam lampki z tyłu w wersji MINT, zakup auta początek sierpnia 2009
Komentarz
-
-
a moze jest tak (jak np. u Kolegi Krzysiek1974, chodzi mi o pomalowane klamki jako dodatek do halogenow), ze jak sie bierze jakas opcje to cos tam potrafia dodac od siebie (fabryka)
w naszym przypadku mysle konkretnie o fabrycznym alarmie, bo z tego co kojarze to w podsufitce sa jakies chyba czujniki od oryginalnego alarmu, co Wy na to? moze dlatego mamy te lampki?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLa moze jest tak (jak np. u Kolegi Krzysiek1974, chodzi mi o pomalowane klamki jako dodatek do halogenow), ze jak sie bierze jakas opcje to cos tam potrafia dodac od siebie (fabryka)
w naszym przypadku mysle konkretnie o fabrycznym alarmie, bo z tego co kojarze to w podsufitce sa jakies chyba czujniki od oryginalnego alarmu, co Wy na to? moze dlatego mamy te lampki?
ja mam alarm fabryczny z wyłącznikiem ruchu na słupku
Komentarz
-
Komentarz