Neck niestety tak jak mówiłeś dużo chętnych ale raczej nikt nie zainteresowany na 100% nikt mi nie dał osłony :| A i ja się wstrzymam z wiadomego powodu :evil:
wersja SLX
Zwiń
X
-
wersja SLX
Tak ostatnio przeglądam ogłoszenia i we wszystkich które przejżałem wersja SLX ma podgrzewane fotele, nawet auto z 98 r ma .Ja mam z 2000 i nie zauważyłem żeby były fotele podgrzewane , chyba że gdzieś ukryte .Tymbardziej że auto przyjechało z Niemiec więc chyba powinny być, co wy o tym myślicie?
-
-
Pokrętła od podgrzewanych foteli są tylko pod przyciskiem świateł awaryjnych. Jesli tam nie ma to wogle nie ma . Musisz wziąć pod uwagę to że w innych krajach są czasem inne wersje wyposażeniowe.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Nie martw się, henio, ja mam SLX z końca 99 ( w numerze VIN figuruje jako 2000 r.) i podgrzewanych foteli nie mam, chociaż mam reflektory przednie z gładkimi szybami (typu L&K). Niestety jestem 2 właścicielem i nie wiem, co było standardowo w SLX a co za dopłatą. Gdyby fotele podgrzewane były standardem tobym je miał.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Widocznie były za dopłatą :cry: Widziałem na Allegro przełącznik foteli podgrzewanych , ciekawe ile trzeba by jeszcze włożyć żeby zrobić je na orginał.Wydaje mi się że powinno być miejsce na wszystko , może kiedyś znajdę gdzieś na Allegro .Z drugiej strony jest to mi potrzebne jako "bajer" to praktycznie chyba bym nie używał, przynajmniej nigdy nie było mi aż tak zimno w d... . :szeroki_usmiech Może tylko sobie kupić pokrętło i też będzie widać że są ogrzewane fotele :diabelski_usmiech oczywiście żartuje k
Komentarz
-
-
A to nie czasem ASR ?
Tak w max uproszczeniu ASR dąży do wyrównania prędkości kół przednich i tylnych, a EDS przednich- prawego i lewego kOCTAVIA '01
Komentarz
-
-
Cytat
"Dodatkowa funkcja MSR zapobiega niekontrolowanym zmianom kierunku jazdy w trakcie hamowania silnikiem oraz pokonywaniu zjazdów na pochyłych odcinkach drogi.Wyobrażmy sobie że jedna strona pojazdu porusza się po oblodzonej nawierzchni a druga tylko po mokrej - zjeżdzamy ze stromej góry, zwalniamy pedał gazu i co się dzieje z samochodem - zaliczamy przeciwległy pas ruchu albo pobocze.Mając MSR takiego przypadku unikniemy, elektronika myśli za nas i nie dopuści do takiej krytycznej sytuacji. Zadziała na układ hamulcowy(możliwość ingerencji na każde koło) oraz na moment obrotowy przekazywany na koła przez silnik(bez naszej ingerencji na pedał gazu) w taki sposób aby zachować obrany tor jazdy. "była czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez henioSpryskiwaczy reflektorów możesz nie mieć z prostej przyczyny : ktoś wcześniej wymieniał zderzak i... no coż, zrobił to jak najtaniej.
jeżeli jest mniejszy to "być może miałeś"With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz