boczki drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jczajk1
    Classic
    • 2006
    • 26

boczki drzwi

a moim zdaniem jednak fajnie byloby wylac to gowno na siebie na priv, a tutaj elegancko sie pogodzic, a tak to kazdemu puszczaja nerwy i wychodzi jakis syf
  • huwe
    Elegance
    S_OCP Member
    • 2005
    • 976

boczki drzwi

Witam !!
    Moja okcia już jeżdżaca po dzwonie, z czego się baaardzo cieszę.
    Mam jednak pytanie do forumowiczów: musiałem wymienić dechę po odpaleniu poduszek, i założyłem w miejsce classicowej dechę po lifcie. Pasuje bez przeróbek - doły są te same- no może poza tunelem środkowym, ale to nie jest problem. Problem natomiast jest w boczkach drzwi- a dokładnie w innym wykroju tego pierdolnika, w którym jest regulacja lusterek i klamka. Ma on inny wykrój dla starej i dla nowej dechy. Niby wg. etki jest to część zamienna. ale mam pytanie, czy ktoś z Was już robił wymianę tego elementu, czy nalezy kupić całe boczki np z ambiente i przełożyć same te elementy? Jeśli ktoś ma w tym jakieś doświadczenie, to pomóżcie- a może ktoś ma do opchnięcia te fanty?
    Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• q1
      Drive
      • 2005
      • 88

mam cale wnetrze od ambiente do odstapienia

Komentarz

• huwe
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2005
        • 976

dzięki. Juz mam te dwie ramki z klamkami, które pasują i do moich boczków i do nowej dechy.
        Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

Pracuję...