Zamieszczone przez Hipolita
Montaż lusterek z O2 do O1
Zwiń
X
-
Montaż lusterek z O2 do O1
Tak se pomyślałem czy by zamiast lusterka z 1 nie wstawić te z 2 I takie pytanko mam, wiem że podobno trzeba dolać/dospawać trochę plastiku na obudowę zew. I że podobno trzeba jakąś dziurę nawiercić w drzwiach :| Ale z drugiej strony znajomy mechanik powiedział że nic takiego nie trzeba będzie robić, tylko wtyczki wpiąć. I właśnie chciałem się dowiedzieć jak to jest dokładnie? Gdzieś tu na forum wyczytałem (nie mogę znaleźć tego już) że podobno jest możliwość wymiany samego lusterka, rozbierając te lusterko i z niego jakąś sprężyne wyciągnąć i przełożyć do uchwytu z 01. Jak to wkońcu jest? A jak wygląda sprawa z kostkami? Trzeba przerabiać? Dodam że interesuje mnie lusterko z 2 z lampką oświetlającą chodnik :P
[ Dodano: Sob 06 Lut, 10 23:53 ]
nikt nic nie wie?? :|
-
-
Arti_r1, tu masz odpowiedź http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...light=lusterko
Komentarz
-
-
ja sie za to bralem juz nawet kabelki są wyprowadzone w mojej byłej 01....ale się rozmysliłem.......speedi miał mi przysłac lusterka....ale dość długo mu z tych schodziło - wiec jakos "ostygłem" z tym tematem. Najwiekszy problem jest z nadlaniem tego czarnego plastiku.....kolega kejup moze cos wiecej na owy temat powiedzec.
Komentarz
-
-
dzięki zgucio za info, czytałem już właśnie te tematy heh. Ale nadal nie mogę znaleźć tematu gdzie koleś rozbierał lusterka na części pierwsze. A właśnie tam jak dobrze pamiętam pisało to że można niby lusterka przenieść z uchwytu np. golfa na uchwyt octavii.
No i nie bardzo mnie się uśmiecha robić dziurę w drzwiach w aucie :|
O nico21 też właśnie czytałem :wink:
Może da jakoś się te lusterko rozebrać, wyciągnąć sprężynę i przenieść na uchwyt do O1?, i wtedy nie musiałbym plastiku nadlewać
Komentarz
-
-
Arti_r1, kiedyś były fotki na forum właśnie tej zielonej skody jak koleżka zmieniał lusterka ale nie wiem czy nie zostały skasowane jak padła strona
z tego co pamiętam to chyba kolega nico miał założone w swojej srebrnej octavii lusterka z OII i też były foty na forum napisz do niego może ma i ci wyśle
Komentarz
-
Komentarz