Zamieszczone przez szkoda
[O2] Odbiór nowego samochodu od dealera
Zwiń
X
-
krzysiek.dTagi: Brak
-
-
Witam,
Niedługo odbieramy z ojcem O2FL 1,8TSI od dealera skody.
W związku z tym kieruję na łamy forum zapytanie, czego przypilnować podczas odbioru?
Auto będzie na leasing, jak w związku z tym wygląda procedura odbioru?
Był na forum jakiś podobny temat, dowiedziałem się z niego, że należy przypilnować dealera aby papiery przewozowe, i jakieś o bezwypadkowym przewozie nam dał podczas odbioru.
Chyba tak co nie ?
Z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
kales
-
-
Tyle, ze tablice rejestracyjne załatwia Ci i dostarcza leasingodawca, a nie latasz sam do urzędu.ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
-
Musisz mieć pismo od leasingodawcy, że możesz odebrać auto w jego imieniu bo inaczej dealer wskaże mi najbliższy bambus.
Zamieszczone przez loydPo Ci papiery przewozowe ?
Robisz oględziny samochodu i jak ok to odbierasz.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Ja nie miałem żadnego pisma
Pewnie zależy od firmy leasingowej.
Normalnie ... oglądasz auto sprawdzasz czy wszystko działa zresztą dealer ci sam będzie demonstrował.
Patrzysz czy numery nadwozia zgadzają się podpisujesz papiery że jest ok
Jeśli ma być to ciężarówka sprawdź czy będzie w dowodzie zapis.
Potem wsiadasz i jedziesz na stacje zatankować dziadaNie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
a jak z bonusami czy upustami auto będzie odbierane w listopadzie warto sie upierać na upust końca roku na niższą kwote
[ Dodano: Czw 02 Wrz, 10 12:54 ]
A jak z ceną od tej na zamówieniu dają jeszcze upust lub bonus Auto będzie odbierane w listopadzie. Niestety powtórnych zamówień nie będzie bo O1 TOUR w pażdzierniku 2010 ma wyjść z produkcji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PITER 22a jak z bonusami czy upustami auto będzie odbierane w listopadzie warto sie upierać na upust końca roku na niższą kwote
[ Dodano: Czw 02 Wrz, 10 12:54 ]
A jak z ceną od tej na zamówieniu dają jeszcze upust lub bonus Auto będzie odbierane w listopadzie. Niestety powtórnych zamówień nie będzie bo O1 TOUR w pażdzierniku 2010 ma wyjść z produkcji.
Zero upustów ... jedyne co możesz zrobić to nie odbierać wtedy tracisz zaliczkę.
a ... takie rzeczy jak dywaniki są w standardzie ... więc do nie jest gratis.
Możesz liczyć jedynie na mały upust z powodu opóźnienia, lub szkody w wyniku transportu.Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PITER 22a jak z bonusami czy upustami auto będzie odbierane w listopadzie warto sie upierać na upust końca roku na niższą kwote
no nie róbmy z tych sprzedających idiotów...
(i z siebie przy okazji)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
trzeba było zamówić wcześniej to nie odbierałbyś w listopadzie, albo później to miałbyś auto świeżutkie na początku roku
no nie róbmy z tych sprzedających idiotów...
(i z siebie przy okazji) Została zamówiona w ostatni dzień zamówień. Na czeskiej stronie dilerskiej jest już pożegnanie O1. Na naszej już jest zdjęty konfigurator ale pożegnania jeszcze nie wkleili. Sory za banalne pytania,Ale za szybko ją zdjęli i musiałem się pośpieszyć a tego nie lubię. Miałem ją w planach w luty-marzec, nie pażdziernik -listopad.
[ Dodano: Sro 03 Lis, 10 18:23 ]
Bardzo dziękuję wszystkim tym co mi doradzili. Odbiór przebiegł bez zastrzeżeń. Silniczek chodzi jak szwajcar. Elementy poskładane jak należy, żadnych rys oraz wgniotów. Na pakiecie na bezdroża stoi wysoko jak by to było 4*4. Teraz tylko delikatne docieranie przez 2tys.i można się będzie cieszyć jazdą. :diabelski_usmiech Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuje.
Komentarz
-
Komentarz