Spoko, jak dobrze pojdzie ja w przyslym tygodniu bede mial V16, 10,9l, 555KM i 910Nm.
Czy warto kupic uzywane Turbo z Allegro
Zwiń
X
-
Tylko ze te uzywane sa tanie okolo 400-500zł a nowa okolo 1700zł wiec jakas roznica jest. W sumie jezeli wirnik nie ma luzow wzdluznych ani poprzecznych to powinna byc dobra. Dobrze kombinuje.
Acha jeszcze mam mozliwosc kupienia turbiny regenerowanej z Intercarsu za 1300zł jak oddam stara, oczywiscie z gwarancja. Moze juz ktos z was mial do czynienia z takim turbo z tej firmy.
Komentarz
-
-
właśnie bede zmieniał i uzywanej bym w życiu nie kupił :!: lepiej dołożyc pare zł miec pisemna najlepiej dwuletnią gwarancje i święty spokój a nie nerwy drgawki że nie wiadomo ile pojeździ i ile tak naprawde przejechała....to jest zbyt poważna cześc żeby na niej oszczędzac...a jeśli regenerowana to w sprawdzonej firmie...ja mysle o turbo-tec lub dynosoft....ale zrobisz jak chcesz
Komentarz
-
-
MAX 1000, pogadaj z ctv/ tel 602669936 / , ewentualnie dzwoń do Kolany na Poligonową /zakładam ze mieszkasz w pobliżu lublina/ tel.502259773 . możesz jeszcze zadzwonić do turbo-tec do jaworzna zdaje się, to sprawdzona firmaO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz