Maicroft, U mienia jest Lift , ja w niedalekim czasie wchodzę w Bi :wink:
Spryskiwacze przednich lamp...
Zwiń
X
-
założyłem, bo nie przeszedłbym przeglądu po założeniu ksenoów (upierdliwy diagnosta :cry: ). Odczucia raczej negatytwne, w sensie: nic dobrego po ich zamontowaniu się nie stało.
IMHO, spryskiwacze mają sens tylko wtedy, gdy ich praca wspierana jest wycieraczkami. W poprzednim aucie, w którym miałem taki duecik, efekt był 100% OK.
Komentarz
-
-
Ja rowniez mam i jestem zadowolony, moze nie czyszcza super, ale wystarcza mi tylko szmatka bo spryskam sobie spryskiwaczami i potem tylko przetre a na sucho bym sie meczyl zeby zetrzec brud. No i oczywiscie spryskiwacze reflektorow dzialaj tylko jak sa one zapalone I nie co piaty raz tylko w zaleznosci jak dlugo przytrzymamy dzwignie.Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez geo022ja mam pytanko- mam seryjne spryskiwacze ale wydaje mi się ze sa odłączone bo nie działająA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
świeciłem światła, przytrzymałem bo 15 sekund i reflektory nei zostały zmoczone a spryski są seryjne - mogą być jakoś odłączone? albo moze macie jakiś inny pomysł??
co dziwne dodam ze mam wersje ELEGANCE więc spryski są seryjne a zbiornik na spryskiwacz to tylko 3,5 litra ....Elegance version
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasMaicroft, nie tylko wersja ze spryskami elegance miała bez xenonów 5.5 l wydaje mi sie że coś jest nie tak z tym samochodem
moim zdaniem jest wszystko na tak bo mam go od nowości i wiem co w nim siedzi i jaką ma przeszłość -a przeszłości nie ma żadnej
Jedyna ciekawostka to taka ze jest to wersja ELEGANCE kupiona w salonie w Bratysławie na mienie przesiedleńcze :lol:Elegance version
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez geo022ja w poprzedniej SLX rok 98 tez mialem 3,5 bo wtedy jezcze nie montowali fabrycznie w zadnej wersji spryskiwiaczyByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz