Znalazłem pierwszego kwasa u siebie, plastik przy prawym progu tylnych drzwi - mala rzecz a wkurza oko :P
[O2] Dwa problemy Dziwne AUX-IN oraz poduszki tylniej kanapy
Zwiń
X
-
[O2] Dwa problemy Dziwne AUX-IN oraz poduszki tylniej kanapy
Kolejne problemy:
Mam kompletna instalacje elektryczna z O2 2007 Elegance. Probowalem z niej wytargac Kabelek aux-in, coby zalozyc go do polokietnika. Patrze w kostce idacej do radia sa dwie kostki zielona i niebieska. Mysle sobie super. Zaczynajac od koncowki z jackiem doszedlem do dziwnej wtyczki. Zdjecia zalaczam. Co to jest? Nie pasuje ani do radia Stream ani do Columbusa, wychodzi na to ze to MFD 2. Teraz jak to przerobic zeby dzialalo ze Stream?
Zdjecie wyjsc ze streama rowniez dolaczam. Podejrzewam ze mam wykorzystac kostke niebieska i piny AUX IN R, AUX IN L oraz AUX IN uziemienie.
Drugie pytnie to: jak prawidlowo zalozyc te boczne poduszki w tylniej kanapie. Chodzi mi o te krancowe elementy tapicerki, a nie AIR-bag ofkorz. Zalozylem skore, ale niezaleznie jakbym nie probowal zalozyc te dolne haki, to albo poduszki nie zaslaniaja zawiasow oparcia albo maja ogromna szpare widoczna po otworzeniu drzwi. Ma ktos moze fotke jak poprawnie powinno to byc wlozone w ten uchwyt?
Z gory dzieki.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Zamieszczone przez heretykMa ktos moze fotke jak poprawnie powinno to byc wlozone w ten uchwyt?
Komentarz
-
-
Ja chyba jestem jakims totalnym idiota. Probuje zalozyc te poduszki, ale nadal nie zrozumialem jak mam zahaczyc spod. Gora jest w miare jasna, ale z dolem mam problemy. Chyba ze jest tak jak podejrzewa Kolega- Drut zostal wygiety przez sprzedajacego podczas demontazu.
W zalaczniku sa zdjecia. 1 i 2 przedstawiaja sposoby jakie probowalem. Gdy zaloze tak jak na fotce 1 (ktory wydaje sie najbardziej logiczny) to siedzenia nie zakrywaja mocowan kanapy.
Po manewrach sprobowalem opcji numer dwa. Wowczas od wewnatrz jest ok, ale przy otwartych drzwiach widac poprostu duza szpare.
Moze ja cos robie zle?Załączone plikiZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
heretyk, jest źle, bo ty to wkładasz ten boczek od góry, a powinno się wkładać od dołu ( po otwarciu siedziska kanapy do przodu ). Ta część drutu ( ta pętla ), która jest zahaczona na drugim zdjęciu powinna być wsunięta od dołu w ten blaszany uchwyt ( górna tak samo ).
Tu masz fotkę dolnego zaczepu widzianego z góry
Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz