service?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ozonem.com.pl
    Classic
    • 2011
    • 1

service?

No ja rozumiem że nie każdy serwisuje auto w ASO...ja też nie co nie oznacza że wyrzuciłem książkę do kosza, wręcz przeciwnie, nadal jest prowadzona pomimo 11 roku jaki mija od wyjazdu z fabryki.
    piotrek_gdy, szczerze to nie wiem jakie jest podejście do tych spraw za naszymi granicami, ale wydawało mi się że że w tak młodym aucie (raptem 6 latek) brak książki można uznać jako chęć ukrycia historii.
  • tomek040486
    Classic
    • 2010
    • 1

service?

witam wszystkich forumowiczów. jestem tu nowy wiec prosze sie nie denerwowac ze pisze post o którym juz dawno była pewnie mowa. nie bardzo mam czas szukac w szukajce bo sprawa jest dosc pilna. mianowicie po przekreceniu zaplonu i odpaleniu silnika w octavii 1.9 tdi na wyswietlaczu pojawia sie napis service. wiem ze mozna ten napis jakos usunac, ktos mi kiedys tlumaczyl ale nie pamietam. mozecie pomóc? z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam

Komentarz

• gregor6
      Rider
      • 2008
      • 488
      • Volkswagen

Wydaje mi się, że w trakcie szukania auto Ci nie wybuchnie. Z napisem service możesz spokojnie jeździć do momentu, jak znajdziesz rozwiązanie. Tym bardziej jak jesteś nowy to zacznij od przeczytania regulaminu. Najpierw użyj szukajki a później pytaj. Tutaj coś powinieneś znaleźć http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...anie+inspekcji
      I wcale się nie zdenerwowałem :diabelski_usmiech

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

a w tą szukajkę wpisz sobie inspekcja, kasowanie inspekcji...

[ Dodano: Nie 21 Lut, 10 20:13 ]
        acha, i to nie jest usterka
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...