marlena, Andrev3, dzieki za odpowiedź, ja kurcze akurat w tym tygodniu pracuje do 22, i nie wiem czy mi się uda :?: ale to jeszcze kilka dni, moze cos sie wymysli :lol:
[O2] czy Skoda Assistance da mi auto zastepcze???? Pomocy!
Zwiń
X
-
[O2] czy Skoda Assistance da mi auto zastepcze???? Pomocy!
Witam,
W kwietniu 2009r kupiłem skodę Octavię 1.8TSI. W grudniu 2009 miałem wymianę o-ringów układu chłodzenia. Wczoraj znowu zapalam i widzę czeroną lampkę niskiego poziomu płynu chłodzącego. Czy teraz jak wezme Skoda Assistance (ostatnio sam jechałem do patałachów z seriwsu - Auto Wimar, i dopiero za drugim razem mi naprawili), czy holownik ma obowiązek zabrać mi auto i czy jest szansa że dostanę zastępcze za darmo? bo głupio mając prawie nowe auto jest mi znowu wypożyczać samemu auto....
Czy olać serwis skody i u jakiś dobrych mechaników samemu naprawić? :?: co myślicie?
-
-
Należy Ci się jak psu buda! :diabelski_usmiech*************
Tłumaczenia, kursy językowe i korepetycje j. angielski.
Rabat dla OCP
www.primusal.pl
[email protected]
Komentarz
-
-
Na 100% auto zastepcze!!
Jak ja wywojowalem na gwarancji,ze mi zgrzyta synchronizator 2 biegu i zostawiam auto do roboty, na 2 dni podstawili mi :twisted: fabie.Ale lepsze to, niz nic.
To ich obowiazek,a wypozycznenie auta na naprawe tez sobie rekomenduja faktura do SAP :-)
Wiec wszyscy sa zadowoleni (najmniej klient)
Komentarz
-
-
Mnie dali zastępczy z wypożyczalni - byłem w trasie z okolic Wa-wy do Zakopca. W Katowicach się zesrało - wyciekł płyn z układu sprzęgła, na skutek złego ułożenia przewodu w fabryce i przetarcia.
Od razu powiedziałem, że jadę z małym dzieckiem i całym zapchanym bagażnikiem i chcę na wieczór być na urlopie. I dali Focusa kombi na 3 dni.
Ale czy Wywalczysz na krótka naprawę koło domu - ...no nie wiem. W Polsce chyba jeszcze taka kultura nie zaszła :roll:pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz