Na początku do wszystkich forumowiczów mowie CZEŚĆ!!!
Zacznę od tego że chciałbym kupić OCTAVIE do max 55000zl
I ją zachipować
Moimi typami są:
1. Octavia II rs
2. Octavia II scout
3. Octavia II elegance
Ale jak chyba każdy początkujący nie wiem czym sugerować miał bym się przed wyborem modelu, silnika ( diesel czy bezyna )
Większość czasu jeżdżę po mieście ale i w dłuższe trasy mnie wywlecze...
Stawiał bym na ekonomiczność ( szczególnie przy tych cenach )
Niezawodność
By było nie drogie w eksploatacji
Przyjemność z jazdy ( oby kicało po drogach i godnie się prowadziło)
Stosunkowo młode
Przeglądając sieć z ofertami moją uwage skody z silnikiem 1,4 tsi nawet z 2009roku (podpucha? )
Oferta wydaje się dość kusząca tym bardziej że rocznik auta jest z ubiegłego roku. I tu mnie nachodzi refleksja... mianowicie czy te silniki są "bee" ??
No i właśnie Tu zwracam się moją prośbą do was o pomoc bo autko chciałbym zakupić octavie jeszcze przed końcem tego roku lub chwilę po ...
Zacznę od tego że chciałbym kupić OCTAVIE do max 55000zl
I ją zachipować
Moimi typami są:
1. Octavia II rs
2. Octavia II scout
3. Octavia II elegance
Ale jak chyba każdy początkujący nie wiem czym sugerować miał bym się przed wyborem modelu, silnika ( diesel czy bezyna )
Większość czasu jeżdżę po mieście ale i w dłuższe trasy mnie wywlecze...
Stawiał bym na ekonomiczność ( szczególnie przy tych cenach )
Niezawodność
By było nie drogie w eksploatacji
Przyjemność z jazdy ( oby kicało po drogach i godnie się prowadziło)
Stosunkowo młode
Przeglądając sieć z ofertami moją uwage skody z silnikiem 1,4 tsi nawet z 2009roku (podpucha? )
Oferta wydaje się dość kusząca tym bardziej że rocznik auta jest z ubiegłego roku. I tu mnie nachodzi refleksja... mianowicie czy te silniki są "bee" ??
No i właśnie Tu zwracam się moją prośbą do was o pomoc bo autko chciałbym zakupić octavie jeszcze przed końcem tego roku lub chwilę po ...
Komentarz