Zamieszczone przez trucho
Kapsle do Felg Enzo z logo Skody
Zwiń
X
-
Slawek_2005-S1, kapsle sa Ci niepotrzebne , wystarczy kupic logo skody i nakleić , jak dobrze poszukasz to trafisz nawet w zielonym kolorze jak oryginał , średnica jak pamiętam 6 cm , cena około 20-paru złotych.
można to kupić na allegro lub w sklepach motoryzacyjnychO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Slawek_2005-S1dzięki wszystkim za porady - znalazłem całe komplety
o jakości coś napiszę jak już dostanę
W moich ALU tez sie te kapsle rozpadaja powoli (11lat autko ma), znaczek skody juz na allegro dorwalem i mam jak nowy (przedni) i zostaly kapsle na ALU
czyli to po prostu naklejka? SLX model z 97 roku, fabryczne ALU i nie wiem czy to sie da wyjac czy trzeba oderwac hmmm+LPG Elpigaz IV gen :-)
Komentarz
-
-
1J0501249 to numer kapsla do O1 do felg ALU z modelu SLX, nie moge tego dorwac nigdzie nawet na allegro sa niby podobne ale srednica 58mm a mi wychodzi jak nic (suwmiarką pomiar) okolo 54-55mm :-( No i drogie Panie... 60zl z przesylka i to nie pasujace. Ciekawe po ile w ASO ?
O takie sa tutaj ale 12 funtow to pewnie 50zl i to za jeden a mi 4 sie rozpadaja...
+LPG Elpigaz IV gen :-)
Komentarz
-
-
Odgrzeje temat.
Zastanawiam się nad kupnem którychś felg z pośród:
Zastanawiam się czy można zastąpić logo VW/Audi jakims logo Skody (albo innym typu no-name) :?:
Ponadto cena felg wydaje się dość atrakcyjna (w sumie nie jestem na bieżąco z rynkiem) więc zastanawiam się jak jest z "oryginalnością i pochodzeniem" tych felg. Czy to są dokładnie takie felgi jak w "fabrycznych" VW/Audi :?:
Komentarz
-
Komentarz