Moze ja mam fotel za nisko ustawiony, jak dla mnie fajnym bajerem jest ta klapka za lusterkiem, moglaby byc ciut wieksza bo slonce zawsze jak swieci to tak wrednie szczegolnie teraz :diabelski_usmiech
Moze ja mam fotel za nisko ustawiony, jak dla mnie fajnym bajerem jest ta klapka za lusterkiem, moglaby byc ciut wieksza bo slonce zawsze jak swieci to tak wrednie szczegolnie teraz :diabelski_usmiech
Całkiem fajny dżings
Małe, a cieszy...
Pozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
Maicroft napisał:
Moze ja mam fotel za nisko ustawiony, jak dla mnie fajnym bajerem jest ta klapka za lusterkiem, moglaby byc ciut wieksza bo slonce zawsze jak swieci to tak wrednie szczegolnie teraz
Całkiem fajny dżings
Małe, a cieszy...
wczoraj w salonie oglądałem nowe OCty i ...nie widziałem tego bajeru w nowych...
pewnie tylko w lepszych wersjach stosują)
Całkiem fajny dżings
Małe, a cieszy...
o własnie a czy one otwierają się do wewnątrz (jak te duże). Czy odwrotnie?
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Witam. A ile kosztuje przednia szyba do Octavii? Bo mi wczoraj pękła i teraz przez święta muszę się z tym faktem oswoić :-). A wszystko pozamykane teraz. Moze ktoś pamięta? I czy kupować oryginał w serwisie czy "nieoryginał" w jakimś innym miejscu np. Auto Jaan itp. Pozdrawiam.
wiec jesli nie ma juz gwarancji to bez sensu przeplacac skoro to i tak moze robic ten sam czlowiek bo w ASO biora firme/podwykonawce zreszta jak do wielu spraw
Jak trzysta parę to nie jest źle, do C4 1992 rok kosztuje 400 z montażem, więc tu myslałem, ze będzie sama szyba pewnie z 500 zł. Ok. Dzieki bardzo, śpię teraz spokojniej. Pozdrawiam.
wiec jesli nie ma juz gwarancji to bez sensu przeplacac skoro to i tak moze robic ten sam czlowiek bo w ASO biora firme/podwykonawce zreszta jak do wielu spraw
z paskiem jest doplata chyba 20zl wiec zadna
No wlasnie a u mnie gwrancjia byla/jest ,a sobie w brode pluje ze nie zamuwilem szyby z paskiem :roll:
Właśnie dzwoniłem. Co ciekawe w Gdyni po jednej stronie ulicy w firmie Auto Jaan szyba z montażem kosztuje 520 zł :twisted: . Po drugiej stronie w Autoever czy cos takiego zielona z zielonym paskiem kosztuje 426 zł z montażem. Trochę duża róźnica co? Rozumiem w innym mieście, ale 100 m? Pozdrawiam.
o ile dobrze pamietam to w octaviach zdarzaly sie smoczynne pekniecia szyb przednich
i podlegalo to gwarancji :roll:
To nie tylko Octavia Golf mial to samo, ale wtedy szyba leciala od dolnego mocowania w gore, jak byly wielkie ... w ASO to nastepna tez przykrecili zle zeby juz klient sobie sam zaplacil za wymiane bo pekala tak samo a oni wtedy umywali rece, trzeba bylo sie dopiero wyklucic lub rozmowa z gora pomagala
No włąśnie moja pękła jakieś 6 miesięcy temu z lewego narożnika i rozprzestrzenia się do środka. Boję się że jak wymienię to pęknie następna. Dajcie znać czy wam też pękają i czy pękają po wymianie?
A propos szyb: Miałem jescze jedno przykre zdarzenie. Zimno, mrozik włączam ogrzewanie szyby i mocno ogrzewanie wozu. Nagle huk i nie mam tylnej szyby (w drobny mak). Goście przy wymianie twierdzili że często się tak zdarza. Co Wy na to?
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Znajomy jezdzi paskiem i od czasu jak miał delikatną stłuczkę peka mu przednia szybka.
Pozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
Komentarz