mnie nie będzie mam dorzynki .trzeba dac pomysł jednego spota na miesiąc
[O2] Zestaw naprawczy
Zwiń
X
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
[O2] Zestaw naprawczy
W mojej O2 nie ma oczywiście koła zapasowego. Jest tylko zestaw naprawczy. Co mnie jednak zdziwiło to brak klucza do kół i podnośnika. Naprawdę w zestawie naprawczym nie ma tych elementów ? Może tylko ja dostałem wybrakowany zestaw ? Rozumiem, że jak nie ma koła zapasowego to w sumie podnośnik i klucz do kół nie są do niczego potrzebne, ale IMHO to już trochę zbyt duża oszczędność ze strony Skody .
-
Re: Zestaw naprawczy
Zamieszczone przez _tm_W mojej O2 nie ma oczywiście koła zapasowego. Jest tylko zestaw naprawczy. Co mnie jednak zdziwiło to brak klucza do kół i podnośnika. Naprawdę w zestawie naprawczym nie ma tych elementów ? Może tylko ja dostałem wybrakowany zestaw ?.
Zamieszczone przez _tm_Rozumiem, że jak nie ma koła zapasowego to w sumie podnośnik i klucz do kół nie są do niczego potrzebne, ale IMHO to już trochę zbyt duża oszczędność ze strony Skody. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _tm_Rozumiem, że jak nie ma koła zapasowego to w sumie podnośnik i klucz do kół nie są do niczego potrzebne, ale IMHO to już trochę zbyt duża oszczędność ze strony Skody .
Komentarz
-
-
Ja jak kupowałem to również się zdziwiłem dostałem tylko zestaw naprawczy i puste pudełko styropianowe w którym był tylko zaczep do holowania. Na moje pytanie gdzie podnośnik i klucz do kół - odpowiedź nie należy się jest zestaw naprawczy. Podobno gdybym kupił koło zapasowe dostałbym podnośnik z kluczem do kół nie dostał bym zestawu naprawczego paranoja Jedyny pożytek z zestawu naprawczego że jest nawet fajny kopresorek i można sobie koło dopompować i w miarę sprawdzić ciśnienie w kołach.
A co do podnośnika i kluczem ja kupiłem oryginalne na allegro za 80 złociszy ze styropianemOCTAVIA 2 FL MINT 1.6 MPI + GAZ Landi Renzo
CITIGO 1.0 MPI + GAZ Landi Renzo
PIŁEŚ NIE JEDŹ - JECHAŁEŚ NIE DZWOŃ
Komentarz
-
-
Zestaw naprawaczy jest wyposazeniem standartowym nowego auta . Koło zapasowe+ podnosnik i klucz do kół jest to opcja ( 180 pln ) . Nietety sprzedawcy nic nie mówią o tej przypadłosci . Ja osobiscie " rzutem na tasmę " załatwiłem sobie darmowy pełnowymiarowy zapas . Slyszalem równiez iż niektóre auta Czesi sami doposażają w koło ( bez dopłaty )
Komentarz
-
-
Ja zamówiłem koło zapasowe, bo miałem 2 miesiące temu taki przypadek z oponą, że zestaw naprawczy by nie pomógł. A wzywać lawetę do takiej drobnostki i zapłacić za przewiezienie auta więcej niż kosztuje takie koło zapasowe, to się nie kalkuluje po prostu. Poza tym grubszy kłopot byłby za granicą...
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez rastajanJa zamówiłem koło zapasowe, bo miałem 2 miesiące temu taki przypadek z oponą, że zestaw naprawczy by nie pomógł. A wzywać lawetę do takiej drobnostki i zapłacić za przewiezienie auta więcej niż kosztuje takie koło zapasowe, to się nie kalkuluje po prostu. Poza tym grubszy kłopot byłby za granicą...
Komentarz
-
Zamieszczone przez loydSwoją drogą to skoda mogłaby doliczyć do ceny każdego auta te 180 pelenów i dawać normalne koła zapasowe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rastajanZamieszczone przez loydSwoją drogą to skoda mogłaby doliczyć do ceny każdego auta te 180 pelenów i dawać normalne koła zapasowe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RSZamieszczone przez rastajanZamieszczone przez loydSwoją drogą to skoda mogłaby doliczyć do ceny każdego auta te 180 pelenów i dawać normalne koła zapasowe.
Komentarz
-
Komentarz