Zamieszczone przez shado
[O2] Octavia II FL z Bratysławy
Zwiń
X
-
W Bratysławie produkowane są O2 FL we wszyskich wersjach o mało skomplikowanej budowie (standard wyposażenia).
Karoseria spawana jest w Malada Boleslav i potem transportowana jest do Bratysławy.
O ile się nie mylę to w Bratysławie nie produkuje się Combi.
O Tour produkowana jest w Czechach w zakładach w Vrchlabi.
Narazie widzę, że będzie ona produkowana do końca MJ 11 czyli do maja 2010Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Bylo juz slychac ze mieli przestac montowac Octavie w fabryce VW w Bratyslawie. Podobno bylo to tymczasowe rozwiazanie na ktore sie zdecydowali gdy wzrosl popyt na Octavie i reszta fabryk nie wyrabiala.
Moja Octa jest z Mladej ale to by sie zgadzalo z wypowiedzia kolegi kory pisal ze slabiej wyposazone wersje sa robione w Bratyslawie.
Komentarz
-
-
Re: Octavia II FL z Bratysławy
Zamieszczone przez ShadoonCzy macie jakieś informacje, co do O II FL wyprodukowanych w Bratysławie? Chodzi mi o ich jakośc w porownaniu do innych fabryk/montowni.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Re: Octavia II FL z Bratysławy
Zamieszczone przez kecajZamieszczone przez ShadoonCzy macie jakieś informacje, co do O II FL wyprodukowanych w Bratysławie? Chodzi mi o ich jakośc w porownaniu do innych fabryk/montowni.
a tak przy okazji to co w Mladej sie cos wala po podlodze ... ?
PS
Z ta nowoczesnoscia bym nie przesadzal bo kazda firma ktora ma nowa fabyke w tej czescie Europy tak pisze ...
Komentarz
-
Komentarz