Trzy cewki w.n., czwarta sam.
Co wam wymieniono w samochodzie w ramach gwarancji.
Zwiń
X
-
Mój samochód od momentu kupienia trafił do serwisu tylko na podbicie instalacj LPG po 1500 km i tyle. Już wiecej nie pojedzie. Obecnie mam 28500 km i teoretycznie byłbym już na 2 przegladzie obowiazkowym. Nie wiem, ile by mnie to kosztowało. Na razie serwisuje go sam i wymieniłem: zapchaną dyszkę spryskiwacza przedniej szyby za 12 PLN (koszt w ASO), czujnik temperatury reduktora Landi Renzo za 56 PLN, olej + filtr po 15 tys (Mobil 0W40 filtr MANN), filtr przeciwpyłkowy (węglowy BOSCH), pęknietą nakrętkę plastikowej podpory półki w bagażniku (nakretka za darmo z ASO), peknietą spinkę białego plastiku na tylnym słupku (koszt 1,30 w ASO). Jeszcze spaliły się 2 żarówki H4 po 16 zł. Poza tym na razie nic nie cieknie, nic nie odpada, nie rdzewieje, nie trzeszczy, nie stuka. Auto udane i jestem mega zadowolony z niego.
TomekPozdrawiam tom_tom
Komentarz
-
-
Może by tak podopisywać dlaczego wymienili. Np wycieraczki bo co piszczały rysowały?http://emmu.pl
----------------------------------------------------------
W końcu robi się to, co się lubi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dontakPytanie off top. Czy elementy zawieszenia np. gumy stabilizatora kwalifikują się do wymiany w ramach gwarancji?http://emmu.pl
----------------------------------------------------------
W końcu robi się to, co się lubi.
Komentarz
-
-
??tyś - centralka alarmu ---- włączał się sam np. podczas jazdy :szeroki_usmiech . trochę wstyd tak stanąć na światłach i nagle zacząć wyć i migać :diabelski_usmiech
43tyś - przegub zewnętrzny ---- coś pukało :?
42tyś - dwumasa --- coś dalej pukało :twisted:
53tyś - turbina ---- siwy parowóz :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 17 Mar, 10 12:15 ]
przypomniałem sobie.. około 20 tyś km - wymieniono tylne zaciski hamulcowe - klocki miały luz i pukały na nierównościach .
wszyscy w serwisie robili duże oczy :wow , że to niemożliwe ,że pierwszy przypadek..,ale ja już tyle pierwszych przypadków miałem w O2 że można sieowiesic
:diabelski_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz