A coś więcej? Co to za alarm? Może zdjęcie pilota, najlepiej rozebranego tak, żeby było widać ten przycisk...
[O2] O2 fl mata bagażnika
Zwiń
X
-
[O2] O2 fl mata bagażnika
witam,
szukałem, ale nie znalazłem zbyt dużo informacji na interesujący mnie temat
szukam gumowej maty bagażnika do O2 fl liftback,
chodzi mi o jakies wskazówki, a najlepiej konkretne przykłady, może ktoś już zrobił taki zakup i ma jakieś doświadczenia w tej kwestii
dziękuję
p.s. czy pasuje do o2 fl z o2 przed fl?
-
-
Zamieszczone przez patrykLmoże ktoś już zrobił taki zakup i ma jakieś doświadczenia w tej kwestii
naprawdę polecam, szczególnie jak coś się często przewozi :wink:
Komentarz
-
-
Maru 123,
do kombi są dwa rodzaje mat- taka jak u Maru123 i tzw "niemiecka" - dla aut z podwójną podłaogą- nie ma tych boczków tylko jest w ksztalcie prostokataprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Ja kupiłem taką:
Wykonana z plastyku PCV z anty poślizgową wstawką.
Pasuje idealnie. :wink:
Jedyne uwagi mam do transportu i opakowania, BYLE JAKIE, mata w transporcie pozagniatała się, aczkolwiek rozprostowałem zagniecenia przy pomocy suszarki, niesmaczek pozostał. :|
Polecam, najlepiej z odbiorem osobistym.zdroofko
daszek
http://www.motostat.pl/user_images/13387/icon1.png [1500-3000 obr/min]http://emoty.blox.pl/resource/hi.gif | oryg. instrukcja obsługi Octavia II
Komentarz
-
-
dziekuje wszystkim za odpowiedzi i zainetresowanie, dopiero dzisiaj mam chwile czasu, zeby odpisac!
odnosnie zamiennikow, to nie pasuje mi ta antyposlizgowa wstawka, dlatego sie na taka nie chce decydowac! wiem bo mialem w poprzednim aucie, i fakt, nic sie po tym nie przesunie, ale..., no wlasnie ale jest takie, ze jak sie wozi cos ciezkiego (a czesto mi sie to zdarza) i proboje przeciagnac po tym kwadracie to latwo sie ta warstwa sciera! dlatego w moim przypadku ten model odpada!
zapytalem czy kupujac taka mate ma znaczenie czy to auto z przed czy po fl, bo dzwonilem wlasnie do firmy rezaw plast i powiedzielil, ze nie maja jeszcze do o2 po fl, moze za jakies pol roku, a tu w temacie Kolega pisze, ze u nich kupil! albo nie wiedzw co sprzedaja, albo faktycznie nie ma roznicy, ze auto po fl!
w kazdym badz razie chyba bede niestety zmuszony pomyslec o oryginale!
jeszcze raz wszystkim dziekuje za pomoc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLnie maja jeszcze do o2 po fl
a jaka to różnica?
[ Dodano: Sob 13 Mar, 10 13:26 ]
ewentualnie może być inaczej jak jest ten zestaw naprawczy, to jedyne co mi przychodzi do głowysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
co do samej wykładziny, to zdecydowanie jestem fanem ori skodowskiej, świetnie się sprawdza już w trzecim samochodzie i wygląda dobrze.
spokojnie poradziła też sobie z rozbitą butelką piwa (0,5L) i rozwalonym wiaderkiem kiszonej kapusty, zwłaszcza w tym drugim przypadku byłaby MASAKRA :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz