Witam!
Właśnie zamierzam stać się wlaścicielką skody oktawii powiedzcie, czy ktoś z Was kupował w salonie w Krakowie przy ul. Zakopiańskiej i jak ich oceniacie?
gosia, dodam tylko że Daniel pracuje w salonie naKocmyrzowsiej jest to ta sama firma tylko ich drugi salon w Krakowie. Polecam Danielcia też u niego kupowałem :wink:
Dziekuję za radę zdecydowaliśmy się na salon przy Zakopiańskiej. kiedy już odbiorę samochód podzielę się spostrzeżeniami na forum. Na razie wygląda na to,że będziemy mieć mały poślizg z terminem odboiru Oktawkii.Pozdrawiam serdecznie.
Witam!
Właśnie zamierzam stać się wlaścicielką skody oktawii powiedzcie, czy ktoś z Was kupował w salonie w Krakowie przy ul. Zakopiańskiej i jak ich oceniacie?
Spytaj Danielcia jak Ci chłopaki radza.... W Kielcach nie dali dobrej ceny :diabelski_usmiech ?
O wyborze Zakopiańskiej zdecydował przypadek. Jestem z Kielc, chcialam wiedzieć jakie ceny proponują dealerzy w większych miastach, wykonalam telefon do inter auto. I ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że była to cena niższa. A 120 km odległości do salonu to nie jest problem. Zwłaszcza, że bardzo lubię Kraków i jego atmosferę.
Komentarz