dowod rejestracyjny zalatwiasz samemu w Wydziale Komunikacji, chyba ze bierzesz auto na lesing to wtedy firma lesingowa zalatwia, bo auto jest na nią zarejestrowane
sruby antykradziezowe do alufelg
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pmiszkjestes pewien na 100% ze powinny byc w standardzie???saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
od MY2010 (~06.2009) śruby antykradzieżowe nie są w standardzie w wersji elegance- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Zamieszczone przez Jac_ekod MY2010 (~06.2009) śruby antykradzieżowe nie są w standardzie w wersji elegancePozdro
Komentarz
-
-
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, to już sam nie wiem, po prostu były już założone i tyle.
Zamawiałem auto w lipcu, to może danielcio jeszcze nie wiedział, że przestali dodawać śrubki ale chciał być słowny.
Szkoda że pilota do Webasto mi nie dali, bo też miał być a jak dojechało auto to okazało się że nima :diabelski_usmiechPozdro
Komentarz
-
-
po co się pierdzielić z tymi śrubami...złodzieje są 100 razy lepiej wyposażeni niż my wszyscy do kupy wzięci z naszymi "antykradzieżowymi śrubami"...jak ma ukraść to i tak ukradnie, wcześniej czy później. przyczai jakie masz śruby, dobierze sprzęt i po aluskach. na dobrą sprawę, codziennie trzeb by było zmieniać śruby antykradzieżowe albo dobrze ubezpieczyć auto :?
Komentarz
-
-
Na "prawdziwego" złodzieja nie ma silnych, ale na gnojka co na piwo zbieraja albo na coś mocniejszego powinno pomóc.
Mnie jak auto stało pod domem to nawet z wentyli aluminiowe kapturki pokradliAniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
Komentarz
-
-
Pamiętajcie żeby sprawdzić czy ta śruba antykradzieżowa ma taki sam frez kołnierza - może być kulisty lub stożkowy. Trzeba sprawdzić jakie frezowanie ma felga bo zakładając śrubę z frezem kulowym do felgi stożkowej kaleczymy ten stożek no i jesienią może być problem z odkręceniem. Z tego co wiem oryginały mają kulę - przynajmniej ja tak mam do felg stalowych. Moje alu mają stożki i nie mogę zastosować tej samej śruby antykradzieżowej, musiałem zmówić stożkowe.
Komentarz
-
Komentarz