ja jade z siemianowic prze olkusz. chetny ktos??
Test ASO Skody.
Zwiń
X
-
Test ASO Skody.
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Test ASO Skody.
jakos mi umknelo a w ostatnim numerze byl test ASO, mysle, ze nie ma tu co sie rozwodzic, ponizsze tabelki mowia chyba wszystko, niestety nie jest zbyt dobrze
warto zwrocic uwage na duza rozbieznosc cen:
[samochodem testowym byla Felicia Combi 1.6 '98]saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
tak, djczas, tylko, ze jestem przekonany o tym, ze Skoda robi dla siebie badania swoich ASO, w tym "mystery client" rowniez.
chodzi o to, zeby z tych badan wyciagac wnioski.
ten test salonow wykazuje zwyzke jakosci w stosunku do testu poprzedniego, ale niestety niewielka
pzdr!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Nie wiem czy w calej Polsce, ale czesto jest tak, ze odkad Skoda stala sie marka bardzo popularna zaczelo brakowac serwisow. W tym samym czasie upadlo cale Daewoo i co sprytniejsi przeskoczyli na nowa marke. Ekipa zarzadzajaca zostala ta sama, marketing dziala u nich na poziomie sprzedazy, a juz obsluga serwisowa jest zwalana na dalszy plan.
Mechanicy w serwisach przynajmniej u nas zmieniaja sie co kilka miesiecy, bo sa oplacani nieraz gorzej niz chlopcy na praktykach :lol: Wiec z drugiej strony tez takiemu czlowiekowi nie chce sie robic, bo szef naciska a nic z tego nie ma. A zyc za cos trzeba
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNie wiem czy w calej Polsce, ale czesto jest tak, ze odkad Skoda stala sie marka bardzo popularna zaczelo brakowac serwisow. W tym samym czasie upadlo cale Daewoo i co sprytniejsi przeskoczyli na nowa marke. Ekipa zarzadzajaca zostala ta sama, marketing dziala u nich na poziomie sprzedazy, a juz obsluga serwisowa jest zwalana na dalszy plan.
Mechanicy w serwisach przynajmniej u nas zmieniaja sie co kilka miesiecy, bo sa oplacani nieraz gorzej niz chlopcy na praktykach :lol: Wiec z drugiej strony tez takiemu czlowiekowi nie chce sie robic, bo szef naciska a nic z tego nie ma. A zyc za cos trzebaOctavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
Komentarz