No i moje pytanie, czy to normalne ze na oko widac roznice ? szapra na grubosc palca.
Nie widzialem tego wczesniej ale jeszcze przed przegladem jakies 5kkm temu byly na "rowno"
Nikt przy nich nie gmeral bo widac ze gwinty byly nie ruszane.
BTW: opony mam w miare rowno starte.
w poniedzialek jade do aso, jestem juz umowiony.Ciekawe czy znow poraz kolejny kaza mi naprawiac samochod na gwarancji za swoja kase.... :?
Dziaj patrzylem u siebie i tez wystaje tak z 0.6cm tylko miej wiecej rowno oba. Przebieg mam 56kkm ,amorki trzymaja dobrze.
Czekam na opis co powie ASO ,bo moze i ja bede musial odwiedzic. :roll:
ja to już przerabiałem zgłaszałem to już po gwarancji w auto wimar al jerozolimskie i nie kazali wymieniać stwierdzili ze to jest normalne tak to działa
Dziaj patrzylem u siebie i tez wystaje tak z 0.6cm tylko miej wiecej rowno oba. Przebieg mam 56kkm ,amorki trzymaja dobrze.
Czekam na opis co powie ASO ,bo moze i ja bede musial odwiedzic.
ja też aż sprawdziłem z ciekawości jest tak jak pisze Samiec..
Wiecie może co jest nie tak? Mam wrażenie że ta szpara była mniejsza. Na drugim kielichu jest tak samo. O1 stoi na gwincie Koni. Gwint ma co najmniej 3 lata (taką kupiłem). W lokalnym serwisie (nie ASO) powiedzieli mi że "tak mają" chociaż był Golf i chyba szpary miał mniejsze. Mój znajomy mechanik przeklina mnie i każe mi założyć chociaż standard :>
W tym lokalnym serwisie wymieniali mi poduchy pod kielichami bo się często wybijają ale po wymianie nic się nie zmieniło i teraz nie wiem czy ten nowy serwis jest do bani (chociaż chip zrobili profesjonalnie ) czy jestem przewrażliwiony.
Komentarz