W mojej wersji (RAIDER) zapomniano o zamykanym schowku na kluczyk.
Chciałbym więc ją dołożyć. Czy nie będzie z tym problemów ? Ktoś już dokładał ?
Większość wkładek jest chromowych, ale występują również czerne (bardziej mi się podobają). Prosiłbym więc posiadaczy czarnych wkładek o podanie roku i wersji Octavii.
Muszę dojść jaki numer ma ta wkładka.
ja bym chciał załozyć taką chromowaną zamkownice . Jak to zrobić? Gdzie kupić? W aso ponoc mozna kupoic tylko komplet z kluczami albo cały schowek (klapke). Jakaś głupota...
Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI
Shadoon, podobno można bez problemu. Tylko dobry 'kluczyk" najlepiej taki, co otwiera zamki musi Ci wkładkę przystosować do Twojego zamka.
Tylko mi się ta chromowana nie podoba, bo za bardzo rzuca wię w oczy
ok, dizeki.
W takim razie to gdzie najlepiej kupic sam zameczek (moze jakis numer czesci) i co dalej. Bo rozumiem, ze trzeba to jakos wtranżolić w schowek Co, gdzie, kiedy Dzieki za wyrozumialosc i odpowiedzi.
sprawa jest prosta. Możesz kupić cały zestaw zamów z kluczykami po 150-200zł na allegro albo spytać się jakiegoś "kluczyka" co awaryjnie otwiera zamki samochodowe. Mój znajomy jest takiem "kluczykiem" i za samą wkładkę i to choromowaną powiedział PO ZNAJOMOŚCI 120zł i dostosowanie jej do kluczyka 30zł. Ale ja mam gdzieś takie znajomości, jak dodając 30zł mam cały komplet.
dzieki za informacje. Czy jest szansa zeby np kupic taki zestaw do Skody z logo skody i do tego tak zrobic zeby centralny i ewentulanie alarm choidzil ze scyzoryka? Oryginalnie mam normalny kluczyk ze swiatelkiem ale mam wersje ambiente ice z 2003 i mam centralny, domykanie szyb, alarm i itd (oryginalnie). Dziek iza info!! Tak sobie pomyslalem ze jak juz kupowac konmplet to moze wykorzystac reszte Chcialbym miec tak wybajerzony klucz (zeby dzial) ))
A u mnie może i dziwne ale oryginalny kluczyk nie pasuje do tej wkładki do schowka. Tzn. na początku nie chciał wogole wejśc, wepchnąłemgo na siłe troche ruszył, psiknąłem wd 40 i jutro spróbuje wepchnąć dalej.
Komentarz