to musimy się zmierzyć przy okazji, to ocenisz później jakie masz postepy a z nauką ruszania proponuję poczekać do końcowego strojenia
No same wtryski nic wielkiego nie dadza. Maja byc podstawa do kolejnych dzialan
Sprawa wymiany turbiny juz jest obgadana Teraz to praktycznie kwestia tylko czasu.
Dzięki Master's za pomoc - kupiłem BOSCHA 8) 74Ah 680A i w związku z tym mam jeszcze jedno pytanko - wymieniłem sobie go sam - jest wszystko ok. Jest potrzeba podpinania auta do VAGa?
Dzięki Master's za pomoc - kupiłem BOSCHA 8) 74Ah 680A i w związku z tym mam jeszcze jedno pytanko - wymieniłem sobie go sam - jest wszystko ok. Jest potrzeba podpinania auta do VAGa?
Sprawdź tylko czy w warunkach gwarancji nie masz przypadkiem napisane że aqmulator musi zostać zamontowany w warsztacie :roll:
Bosch mowi ze nie, ale powinno sie podjechac w celu sprawdzenia ladowania, robia to za free jak oddajesz stary akumulator bo i tak pobieraja kaucje. Moj siadl tak ze nie dalo sie juz nigdzie jechac a wiec wybralem sie po nowy drugim autem a potem ten stary odwozilem.
Jeśli chodzi o Aku Boscha to maja dobrą opinię. Są trwałe i niezawodne. Ja w swoim Pasku też musze zacząć myśleć o nowym Aku. Ten ma juz 4 lata i nigdy do niego nie zaglądałem. Obawiam sie żebym nie miał ręki w nocniku jak przyjda silniejsze mrozy :twisted:
Ja dzis kupilem Centre Future+ 65Ah. Byla w Makro w promocji za 334zl zdaje sie Zamontowany zobaczymy jak sie bedzie sprawowac. 3 lata gwarancji chyba cos reprezentuja:]
JaroSz, bierz 65Ah wszystko wlazlo bezproblemu, wiekszy problem mialem zeby ja sciagnac ze starego niz zalozyc na nowy :diabelski_usmiech JanuszSz, sprawdzalem w katalogu i wyszlo ze u mnie powinien byc 65Ah a fabrycznie zamontowana Varta trzymala u mnie 4lata. Pozatym ja niejezdze tylko na dlugich trasach ale czesto rowniez po miescie wiec moglby byc niedoladowany.
Maicroft, okaze sie podczas mojego uzytkowania Wlasnie niepamietam jaki byl w moim fabryczny. Wiem tylko ze Varta, a w sklepie powiedzieli mi, ze seryjnie byly 65Ah. Pozyjemy zobaczymy Sam juz niewiem.
Komentarz