drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Thundi
    L&K
    • 2005
    • 1157

drzwi

Zamieszczone przez Maicroft
    Rozprogramowalo sie pewnie od szafy.

U nas za 15kkm tylko byl problem ze nie byla zaprogramowana sygnalizacja braku plynu, a tak to 0 problemow puki co, z OI w tym czasie zaczely wariowac xenony, bo tak to tez nic sie nie dzialo.
    Czołem,
    czy sygnalizację braku płynu udało się aktywować? Mam to samo i zbliża się roczny przegląd więc zastanawiam się czy uda się mi to wydębić przy okazji pobytu w serwisie?
    Pozdr.
    O ortografie dba FF.
    Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
    http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
    Skoda Octavia & Audi A6
  • Hubol
    Drive
    S_OCP Member
    • 2005
    • 79

drzwi

Mam problem z drzwiami kierowcy. Nie moge ich otworzyc ani od zewnatrz ani od wewnatrz. Mam centralny zamek w przednich drzwiach (octavia 98 TDI AGR). Klamka od zewnatrz odciaga, ale za to od srodka jak by byla luzna. Co robic? Nie dam rady zdjac tapicerki bo drzwi sa zamkniete. Co moglo sie zespuc - czy mogl przymarznac zamek (dodam ze centrany otwiera i zamyka wszystkie drzwi (grzybki odskakuja) - wszytskie sie otwieraja oprocz tych jednych )
    Hołdys Królem jestttt........

----------------------------------------
    Octavia 1,9 TDI/ASV/110KM Drive
    CB Johny II + Presidet ML-145

Komentarz

• Arek
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 3143

Miałem to samo ale zrobili mi to na gwarancji,wymienili jakis "drucik'" (sorki ale nieznam fachowej nazwy) i problem zginąl. Wiem ze zeby sie dostac do dzwi zaczeli najpierw od rozebrania tego plastiku w słupku pomiedzy dzwiami.Co dalej niemam pojecia :-( moze jak zdejmiesz ten plastik to bedziesz wiedział za co brac sie potem.Pzdr k
      -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• mariod
        Classic
        • 2006
        • 22

Miałem coś takiego pękł jakiś drucik w zamku co spowodowało zaryglowanie drzwi,w serisie zdjeli mi tylne drzwi i w ten sposób dotarli do zamka jest otwór z boku drzwi i odryglowali przez ten otwór drzwi.

Mariod

Komentarz

• KLOCek
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 411

przerąbane....

może lepiej pojedź do ASO. Na tym mrozie, to jeszcze plastiki połamiesz

Komentarz

• marcind
            Rider
            • 2005
            • 438

trzeba zdjac ten plasatik w ktorym jest klamka wewnetrzna, ale powiem szczerze ze bez otwarcia drzwi to bedzie trudne.... wiec chyba zostaje ASO
            Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
            mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...

Komentarz

Pracuję...