Kupno O2 TDI z dużym przebiegiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzysiek1974
    Rider
    • 2009
    • 323

Duży przebieg=jazda w trasie, wymagana niezawodność, regularne serwisy
    Mały przebieg= zazwyczaj krótkie odcinki (rzadziej auto dodatkowe na niedzielne wypady)

Nie zawsze więc duzy przebieg oznacza be.

A swoją drogą zastanawiałem się nad wydaniem 35-40kzł na używaną O2, przy niewielkiej dopłacie mogłem mieć nową OI Tour, a stanęło na nowej OII. I nie żałuję

Komentarz

• alexander1976
      Classic
      • 2010
      • 3

Moja jest sprowadzona i ma 37 000 Potwierdzone

Komentarz

• shok
        RS
        • 2009
        • 2070
        • Octavia I (1U2)
        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez speed
        mam moxliwość wzięcia oII z 270yś przebiegu tdi 105KM, do konca serwisowana. stan auta bdb, silnik ładnie pracuje. co mówicie? brać? Długo taki silnik wytrzyma?
        Auto trzeba na pewno zobaczyć.A 270 tyś to moim zdaniem nie jest aż tak dużo jeśli jest to autentyczny przebieg.Mam taką prace,która pozwala mi w wolnych chwilach(a mam ich sporo) na śmiganie po internecie.Tak wiec jakieś tam rozeznanie mam jeśli chodzi o ogłoszenia.
        Powiem Ci,że i tutaj pojawiają się odmłodzone rodzynki 8)
        Podam Ci mały przykład.
        Ostatnio kolega szukał Passata, dość sporo komisów, ASO ,prywatnych ogłoszeń odwiedziliśmy. Kolega kupił auto z przebiegiem blisko 200tyś na liczniku.Mimo iż na polskich ogłoszeniach takie auta są tańsze i z przebiegami po 130tyś 8)
        A jak ktoś piszę ,że auto sprawdzone po vin w ASO to mnie śmiech bierze.Sprawdzone ale co? jedynie ostatni przebieg przy którym był robiony przegląd i to wszystko. :twisted:
        A wiem,że w ostatnim roku auto które idzie do oddania robi dopiero przebiegi...
        Ktoś kiedyś wkleił tu stronki z autami gdzie są super auta.Popatrzyłem i stwierdziłem ,że takich aut z takimi przebiegami po prostu nie ma.A kupujący tam auta niech dalej się cieszą swoimi perełkami.
        Nie jestem na nie aut z zagranicy bo sam takie mam.Ale nigdy nie kupię go od handlarza tylko sam sobie po nie pojade.Bo mam większą pewność ,że auto jest takie jakie jak chce.
        Jak ktoś kiedyś już tu wspomniał jakby auta z żółtą kaczką były droższe za chcwile wszystkie auta sprzedawane by były z żółtą kaczką...

[ Dodano: Sro 31 Mar, 10 11:52 ]
        Zamieszczone przez krzysiek1974
        Duży przebieg=jazda w trasie, wymagana niezawodność, regularne serwisy
        Mały przebieg= zazwyczaj krótkie odcinki (rzadziej auto dodatkowe na niedzielne wypady)

Nie zawsze więc duzy przebieg oznacza be.
        A z tym się zgadzam w 100%

Komentarz

• Andrev3
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 6116

dziś mam 217 kkm kupiłem rok temu przy przebiegu 176 kkm i wszystko ok, jedyne co wymieniłem to turbo przy 200 kkm i teraz łożyska
          Reszta śmiga :szeroki_usmiech
          RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• leszekmw
            RS
            • 2005
            • 5356

Zamieszczone przez Andrev3
            dziś mam 217 kkm kupiłem rok temu przy przebiegu 176 kkm i wszystko ok, jedyne co wymieniłem to turbo przy 200 kkm i teraz łożyska
            jak na 30 tyś km to niezłe ok :diabelski_usmiech
            O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
            GVI 1.4TSI
            LANCIA YPSILON 1.2 MPI
            tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• tomus7
              RS
              • 2010
              • 1896
              • Peugeot

Zamieszczone przez leszekmw
              Zamieszczone przez Andrev3
              jak na 30 tyś km to niezłe ok :diabelski_usmiech
              chyba 40 tys + 1 :lol:
              ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
              http://www.bunkry.pl/pl/index.html
              a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
              http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
              Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207

Komentarz

• Andrev3
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 6116

leszekmw, przy takim przebiegu trzeba się spodziewać ze coś będzie do zrobienia, a dzięki forum mniej więcej wiemy co może pójść i wcześniej można się przygotować na wydatek
                RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...