Zamieszczone przez marc!n
[O1] BENEFIA czy warte swojej ceny?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez speedeotrzymalem propozycje OC-AC
Mnie diler Toyoty oferował ten wynalazek, jaką dodatkową ofertę do standardowych ubezpieczeń pakietowych u dilera. Nie zdecydowałem się, wybrałem znaną mi firmę, chociaż teraz w dobie globalizacji, to już nie wiadomo kto za kim stoi i czyim jest właścicielemMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Jesli masz konto w mBanku to zapytaj sie ich jaka oferte ci zaproponuja w benefii poniewaz oferuja m.in. ich ubezpieczenia. a wiem ze wtedy dodatkowe znizki masz.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez speede[Benefia] pelen pakiet za 920 zl
(...)
Allianz pelen pakiet ok 1100 zl.
Nie wiem z jaką kwotą gotowy jesteś się pożegnać, ale przy tej różnicy w cenie Allianz może nie być złym wyborem. Lepszy znany "wróg", niż nieznanyMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
pakiet na takich samych warunkach co mialem wczesniej tylko w innej ubezpieczalni, czyli bez udzialu wlasnego, z assistance itp itd, z tego co zauwazylem to OC i AC poszlo strasznie do gory. Wzczesniej za ta cene mialem w Generali. Oczywiscie lepiej jak sie nie ma szkody, ale nie wiadomo co moze czlowieka czekac na drodze. Za ta cene to mysle ze chyba warto, skoro sa te same warunki. Nie mam konta w mbanku.Mimo to dostalem znizki w serwisowym ubezpieczniu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez speedez assistance itp itd, z tego co zauwazylem to OC i AC poszlo strasznie do gory.
Zamieszczone przez speedeWzczesniej za ta cene mialem w Generali.
Chcesz to bierz Benefię, ale to nowość i pewnie nikt nie ma doświadczeń. Wygooglaj sobie opinie innych, spoza OCP.Morgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
Morgoth, Benefia to nie taka nowość, 2 lata temu ubezpieczałem u nich Octe (poprzez breubezpieczenia.pl). Doświadczeń w wypłacaniu odszkodowań nie miałem
speede, Mała uwaga co do Benefii, jeśli wybierasz się na wakacje poza granicę Polski, sprawdź czy kraj ten jest na liście w OWU dla OC/AC (brak np. Rumunii i Bułgarii).
Komentarz
-
-
znalazlem ogolne warunki na stronie benefi, oraz wykaz zabezpieczen (alarmy itp) akceptowanych przez TU. Wydaje mi sie ze fabryczny autoalarm wchodzi w sklad mimo ze nie jest wyszczegolniony.Chyba to sie tyczy pojazdow ktore kupilo sie bez alarmu i pozniej zamontowalo. Co do krajow to sa wszystkie Europy, ale ja az tak dalego sie nie wybieram
Komentarz
-
-
Mam ubezpieczenie w Benefii od 2004 r. W poprzednim aucie miałem dwie niewielkie szkody (1. odarcie i wgniecenie drzwi, 2. uszkodzenie zawieszenia i tylnego koła), wypłata odszkodowania bez problemów. Korzystają z zewnętrznych rzeczoznawców i załatwianie z nimi też było ok. Spokojnie mogę polecić Benefię.
Komentarz
-
Komentarz