Chyba tego moda sobie odpuszczam - nie warta skóra wyprawki w tym przypadku.
[O1] Przepustnica zamiennik firmy VIKA do 1.6 AKL
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] Przepustnica zamiennik firmy VIKA do 1.6 AKL
Witam,
Proszę o opinię użytkowników, którzy podczas wymiany przepustnicy zakupili zamiennik firmy VIKA.
Czy były jakieś problemy z adaptacją ? jak się sprawuje ?
Zamiennik kupuje za 400 pln a org 855 plnZałączone pliki
-
-
Firma jest niemiecka ale najprawdopodobniej produkcja w chinach. Pocieszające może być tylko to że firma narzuca jakieś standardy produkcji.
Mam bębny tej firmy ale na razie przejechane 25 tys ale w przypadku przepustnicy nie wiem jak z jakością.
Komentarz
-
ja bede elektryczny regulatr od lusterek tej firmy instalowal, sporo czesci do skody robi ta vika, jak z jakoscia to sie okaze pozniej
Komentarz
-
Ja zainstalowałem przepustnice VIKA , ale w silniku 1.6 AEE. Teraz , czyli po roku, wszystko gra - nie mam z nią żadnych problemów. Płaciłem cos 340 zł na Allegro..
Komentarz
-
-
Zamiennik to zawsze zamiennik - nigdy nie gwarantuje jakości. Ja z bólem kupiłem oryginalną Siemensa za 900 zł i mam święty spokój, nie martwię się że np za rok będę musiał znów wywalić kasę (niemałą z resztą).
Komentarz
-
Takiej pewnościi to nigdy mieć nie można...Zamieszczone przez KajtiiiJa z bólem kupiłem oryginalną Siemensa za 900 zł i mam święty spokój, nie martwię się że np za rok będę musiał znów wywalić kasę (niemałą z resztą).
Komentarz
-
A nie czepiaj się już
Poprostu sądzę że co ori to ori. Boleśnie przy zakupie ale raczej pewniejsze od zamiennika. Takie mam zdanie na ten temat.
Komentarz
Komentarz