[ Dodano: Wto 04 Maj, 10 13:35 ]
Przypomniałem sobie, że po uruchomieniu auta o gdy włącza się radio, dosyć często na wyświatlaczu pojawia się ramka z napisem: "temperature can not be display at the moment".
Jednocześnie pojawia się prośba: "cancel".
Co jest tego przyczyną, czy u Was na wyświatlaczu jest ciągłe wyświetlanie tempretury i ustawień klimatyzacji jak w Swingu?
Ponawiam temat, rozkminił juz ktos ta temperature i godzine na wyswietlaczy radia bolero?? Tak jak jest napisane na oficjalnej stronie skoda-auto?? Bo to dosc ciekawy temat jak dla mnie.
Dzieki za podopwiedzi.
Ponawiam temat, rozkminił juz ktos ta temperature i godzine na wyswietlaczy radia bolero?? Tak jak jest napisane na oficjalnej stronie skoda-auto?? Bo to dosc ciekawy temat jak dla mnie.
Dzieki za podopwiedzi.
Bolero nie ma funkcji wyświetlania temepratury. Na stronie skody jest błąd - jest to oficjalne stanowisko SAP na moje zapytanie odnosnie tek kwestii.
PS. zobowiązali się wtedy poprawić błąd w katalogu...widać jakoś im z tym nie spieszno
Odświeże temacik:
czy moze ktoś rozwiązywał problem z dziwną informacją pojawiającą się na wyświetlczu Bolera? Chodzi o taką informację o jakiej wspominałem wczesniej tj.: "temperature can not be display at the moment".
Komentarz