KrzysiekL, W sumie, to mógłbym Ci to podłączyć, ale mamy troszku do siebie daleko. Trzeba tylko odnaleźć w wiązce przewody sterujące zamykaniem i otwieraniem zamka. To prosta robota jest.
ja też sobie zamówiłem , tylko że x2 :P w tylne oświetlenie tablicy jeszcze wpakuję ... Trochę więcej roboty jest u mnie ale powalczymy może ktoś ma patent na wymiane pozycji bez wyjęcia reflektora w O1 ?
Hmm, w OI jak jest maxi-dot to wydaje mi sie ze tez pojawia sie informacja o padnieciu zarowek :idea:
mi się pokazało na szafie awaria żarówki i na maxi-docie napisało która więc nie musiałem nawet chodzić
jak sobie później pomyślałem to nie wiedziałem, że takie coś pokazuje
piotrek_os, W OI czesto miga kontrolka od swiec zarowych ktora sygnalizuje spalenie tylko teraz nie jestem pewien czy jednej czy dwoch zarowek oraz awarii czujnika stop
Maicroft, o awarii czujnika to mi było wiadome. Ale o spalonej zarówce od stopów.... nie słyszałem, a w mojej byłej przy spalonym stopie nic nie pokazywało
Kto trochę zajmuje się elektroniką, polecam to rozwiązanie. Jest bardzo proste w montażu, i ogolnie nie jest skomplikowane, pomimo, że pozornie tak wygląda. Kontrolowane są wszystkie żarówki, oraz bezpieczniki. Kilkakrotnie już sprawdziło się "na drodze".
Komentarz