Silnik 14tsi bardzo ewoluowal byly wersje(niektore nadal wystepuja)122,140,160,170,180.Najnowszy wariant w Audi A1 185km,oczywiscie w tych mocniejszych byl obok turbiny kompresor.Teraz mowi sie o wersji siegajacej nawet 250km!
[O1] Stopery dywaników.
Zwiń
X
-
[O1] Stopery dywaników.
Witam wszystkich,
Mam do was pytanie, nasza szerszenica niestety nie posiada stoperów pod dywaniki,
Czy ktoś z was mocował u siebie takie stopery ?
Ewentualnie czy znacie jakieś rozsądne rozwiązanie tego problemu ?
Z góry dziękuje za pomoc, :roll::twisted: mała czarna :twisted:
-
-
Piratka, ja mam u siebie stopery do ori dywaników skody.
Są to jednym słowem takie plastikowe wkręty, które wchodzą w wykładzinę i tyle. Robią co prawda małą dziurkę w niej, ale myślę że takie montowanie dywaników jest jedno z lepszych - jednym słowem wygoda i bezpieczeństwo.
Ja osobiście mogę polecić takie rozwiązanie.
Ważne: jeżeli będziesz kupowała konkretne dywaniki to sprawdź jakie dokładnie stopery potrzebujesz, co by nie robić niepotrzebnych zapasów :wink: .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez se@lgumę do żucia przykładowo :diabelski_usmiech
dziękuje za subiektywną podpowiedź, rozumie że sam takową technikę stosujesz :roll::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez genesisTam na aukcji jest 8 wkrętów, a przynajmniej u mnie w vw są potrzebne cztery, z czego dwa mam, więc gdyby ktoś kupił i nie potrzebował aż tylu to chętnie odkupię 2 wkręty od niego (te do okrągłego otworu).
Genesis
Niedawno kupiłem nowe dywaniki do niuni, w paczce standardowo jest komplet wkrętów których nie potrzebowałem.
Jeśli ich nie wyrzuciłem to mogę ci je wysłać
Komentarz
-
Komentarz