słaba suszarka to IMO cudów nie będzie nawet jak ogarną temat
Lakier
Zwiń
X
-
Lakier
Tagi: Brak
-
-
Lakier
Witajcie,
Niestety ale przy czyszczeniu auta dopatrzyłem się dwóch małych odprysków na masce. Auto mam w kolorze czarny metalik. Chciałbym to sobie zamalować ale:
1. Gdzie znajdę oznaczenie kodu koloru auta?
2. Gdzie kupić i jakiej marki gotowy lakier na wyprawki?
3. Jakieś rady przed lakierowaniem?
-
-
W ASO dokupisz zestaw naprawczy do lakieru :idea: . Zgodnie z warunkami gwarancji powinieneś zlecic naprawę powłoki lakierniczej ASO. Ja bym tak zrobił - nie tracisz gwarancji, oni biorą odpowiedzialnośc za wykonanie i sie nie martwisz o nic. Poniewaz jest to lakier perlowy, to zdaje mi się, że będzie konieczny tez lakier bezbarwny i samemu tego tak ładnie nie zrobisz, jak nie masz doświadczenia. Mysle, ze usługa będzie kosztowała nie wiele wiecej jak zestaw naprawczy, jesli to sa male odpryski.Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI
Komentarz
-
-
eee, bez przesady to są malutkie odpryski, w każdym aucie po dwa razy w roku takie zaklejam wykałaczką i zawsze jest tego pełno chcąc nie chcąc...
Pierwszego na drzwiach kierowcy w skodzie dostałem przy pierwszej trasie, ale zrobił mi lakiernik przy okazji odbioru vectry za friko.
Zastanawiam się tylko czy da się zrobić tak, że nie będzie widać, tzn co po wypełnieniu dziury lakierem później z tym zrobić?
Komentarz
-
Komentarz