Kompetentny i miły kierownik zmiany w ASO (szok)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krs
    Classic
    • 2006
    • 28

do tompol:
    Odkrecasz srobe za pasem, pozniej trzeba te bialy plastik ciagnac do dolu ,zeby nie polamac takich uchwytow tegoz plastiku przy podsufitce!
    A pozniej rwiesz .

2 rzecz ktora mnie denerwuje to rozne odglosy dochodzace od szyby gdy jest lekko uchylona da sie cos z tym zrobic ( przednie)
  • Shadoon
    Ambiente
    • 2005
    • 161

Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie kierownik zmiany (niestety nie pamietam nazwiska) w ASO SinclanBis przy Grochowskiej w W-wie (pomimo, że ASO to ma średnią bardzo opinię podobno - ja uważam, że jest dobre). Podszedł do mnie i do samochodu jak na standardy dobrej firmy przystało. Nie zapłaciłem też ani grosza, a wg cennika powinienem zapłacić min 70zł (sprawdzenie wszystkiego kompem + wydruk) k . Wogle remont siedziby tam zrobili i już jest prawie jak na Zakręcie NIe polecam na pewno tam jednego takiego eklektryka - osłonę głośnika zdejmował mi kiedyś tak, że ją ukruszył i udawał, że się nic nie stało... :x No ale byłem czujny

P.S. To jest śmieszne, że wogle o tym pisze, bo tak powinno być, że są kompetentni i mili, no ale jednak... :roll:
    Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI

Komentarz

• jas191
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2006
      • 115

to czemu ja dzis wybuliłem 90pln. za samą diagnoze na kompie.czuje sie ooszukany ops:

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

jas191, gdzie w którym ASO

Komentarz

• arci9
          RS
          • 2004
          • 2007

To z drugiej strony śmieszne że musimy o takich rzeczach pisać, normalnie info jak byśmy wygrali w totka

Komentarz

• paf
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3140

A to powiem wam tak z innej ale podobnej beczki

dzwoniłem po kilku ASO w woj. śląskim i serwis olejowy - wszędzie przewidywany Mobil 1 5w-40 i filtr oleju - 450 zł, w innym 313 zł a w ASO w Myszkowie 241 zł - tam nie biorą kasy za wymianę tylko za olej i filtr - muszę w ASO w Częstochowie spytać chociaż mam do nich mocną awersję....

coś czuję że się tam będę serwisował w Myszkowie bo tam jest gadka od razu z kierownikiem serwisu, bardzo miły człowiek, pracownicy biegają właściwie obok ciebie, można być na sali podczas ich pracy i do tego kierownik serwisu podał wizytówke mówiąc - "jakby coś się działo poza godzinami pracy proszę na komórkę" - zamurowało mnie

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

paf, tylko żeby wiedzieli co zrobić i jak naprawić bo to że biegają to nie znaczy że umieją napraiwać ale moge sie mylić.

Komentarz

• MiKruS
                RS
                S_OCP Member
                • 2004
                • 7976

Shadoon, Kiedy u nich byles? Ja wczoraj odbieralem od nich samochod - moze sie widzielismy.
                TDI 205PS

Komentarz

• paf
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 3140

paf, tylko żeby wiedzieli co zrobić i jak naprawić bo to że biegają to nie znaczy że umieją napraiwać ale moge sie mylić.
                  Święta racja - ale jak zaciął mi się Climatronic to zrobili to w momencie - fakt niewielka naprawa - ale zobaczymy - na gwarancji ich zdążę przetestować albo i nie

Komentarz

• jodla
                    Drive
                    • 2005
                    • 45

mikrus to twoja octa stala pokradziezowa bylo do mnie zadzwonic cos bym przyspieszyl i pomogł pozdrawiam
                    new turbo juz mam tylko zalozyc wydech srobiony
                    i dalsze zabawy w palnach he he 19''

Komentarz

• autorus
                      Rider
                      • 2004
                      • 508

A w Ciechanowie tez mozna siedziec przy autku, przynajmniej ja tak robilem i mnie nikt nie wypedzil. Ale zeby byc uczciwym to powiem ze jeszcze tam nic powaznego nie zrobile. No wymienilem klocki i po calej operacji tarcze mi nie przeczyscili i piszczaly, i musialem do nich wrocic. Ale pozatym to raczej spoko.
                      http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
                      Budowa mojego domku MURATORZE

----------------------------------------------------
                      Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm

Komentarz

• Shadoon
                        Ambiente
                        • 2005
                        • 161

Zamieszczone przez MiKruS
                        Shadoon, Kiedy u nich byles? Ja wczoraj odbieralem od nich samochod - moze sie widzielismy.
                        Poniedziałek 30.01 ok. g. 15-tej. Ja Ciebie przy Ciołka widuje (znaczy czeszkę)
                        Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI

Komentarz

Pracuję...