[O1] osłony przeciw słoneczne na boczne tylne szyby
witam kolegów
może wzorem posiadaczy O II co są szczęśliwymi że mogą owe bardzo fajne zasłonki przeciw słoneczne nabyć bez problemu
może i posiadacze O I zajmą się tematem bo z tego co wydzwoniłem do wszelkich firm co mają w ofercie milotecka niestety już milotec nie robi do O I niestety
zadzwoniłem do czechów i odpowiedż taka sama niestety już niedostępne a szkoda bo są były bardzo fajne
może ktoś uzdolniony zajmie się wyprodukowaniem czegoś takiego czyli ramki materiał i zaczepy tak jak to jest w osłonach w O II
a może ktoś zna firmę co coś takiego by zrobiła wykluczył bym te prymitywne coś w rodzaju allegro zapinane na gumowe ssawki
co wy na to
W wątku o osłonach do OII są super porady (wręcz instrukcja) jak zrobić takie osłony. Mógłby to być taki mały biznesik, chałupnictwo, dla kogoś kto ma manulane zdolności i czas (ja niestety narzekam tylko na brak czasu )
A jak już zacznie produkcję, to za ww. podpowiedź oczekuję, że obejmie także ona OII 8)
Cóż, skoro kowal2002 stwierdził, że koszt materiału na wykonanie 2 bocznych osłon w O2 to około 150zł, to jak by nie liczył, koszt gotowych zasłon (jeśli ktoś by je robił) to minimum 200-250zł. W tej sytuacji chyba 300zł za zaciemnienie folią całego tyłu wydaje się być atrakcyjniejszą ofertą...
nie dyskutujmy czy oklejenieszyb czy osłony są leprze itd bo nie taki jest temt
chodzi o znalezienie lub wyprodukowanieosłon przeciw słonecznych tym sie zajmijmy
Komentarz