[O1] osłony przeciw słoneczne na boczne tylne szyby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robuś
    Drive
    • 2010
    • 75

Ja pierdziu... !!! No tak to i ja nie potrafię. ops:
  • momo05
    Rider
    • 2008
    • 395

witam kolegów
    może wzorem posiadaczy O II co są szczęśliwymi że mogą owe bardzo fajne zasłonki przeciw słoneczne nabyć bez problemu
    może i posiadacze O I zajmą się tematem bo z tego co wydzwoniłem do wszelkich firm co mają w ofercie milotecka niestety już milotec nie robi do O I niestety
    zadzwoniłem do czechów i odpowiedż taka sama niestety już niedostępne a szkoda bo są były bardzo fajne
    może ktoś uzdolniony zajmie się wyprodukowaniem czegoś takiego czyli ramki materiał i zaczepy tak jak to jest w osłonach w O II
    a może ktoś zna firmę co coś takiego by zrobiła wykluczył bym te prymitywne coś w rodzaju allegro zapinane na gumowe ssawki
    co wy na to
    .................................................. ..............
    O SERCE SZKODNIKA dba
    Perfect Serwis DobryGrześWawa

Komentarz

• Arecki55
      Drive
      • 2010
      • 42
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Jestem za , też bym coś takiego zakupił oczywiście za rozsądne pieniądze .
      Arecki

Komentarz

• krzysiek1974
        Rider
        • 2009
        • 323

W wątku o osłonach do OII są super porady (wręcz instrukcja) jak zrobić takie osłony. Mógłby to być taki mały biznesik, chałupnictwo, dla kogoś kto ma manulane zdolności i czas (ja niestety narzekam tylko na brak czasu )

A jak już zacznie produkcję, to za ww. podpowiedź oczekuję, że obejmie także ona OII 8)

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9943
          • Ford

Cóż, skoro kowal2002 stwierdził, że koszt materiału na wykonanie 2 bocznych osłon w O2 to około 150zł, to jak by nie liczył, koszt gotowych zasłon (jeśli ktoś by je robił) to minimum 200-250zł. W tej sytuacji chyba 300zł za zaciemnienie folią całego tyłu wydaje się być atrakcyjniejszą ofertą...
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• krzysiek1974
            Rider
            • 2009
            • 323

To zależy, czy chcesz tył chronić latem przed słońcem, czy przed gapiami przez cay rok.

Tak sobie myślę (może przesadzam), ale czy auto z oklejonymi (przyciemnionymi) szybami nie będzie się latem bardziej nagrzewało?

Komentarz

• momo05
              Rider
              • 2008
              • 395

nie dyskutujmy czy oklejenieszyb czy osłony są leprze itd bo nie taki jest temt
              chodzi o znalezienie lub wyprodukowanieosłon przeciw słonecznych tym sie zajmijmy
              O SERCE SZKODNIKA dba
              Perfect Serwis DobryGrześWawa

Komentarz

Pracuję...