To jest AFN....250Nm w serii.... ktos niezle dowalil
felgi z ET 38 do octavii II z 2009
Zwiń
X
-
moje aukcje allegro :
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2832058Tagi: Brak
-
-
Witam!!!
Czytałem gdzieś tutaj na forum, że octavia II nie lubi zmniejszania ET. Mam pytanie do osób ktore używają felg 15x6,5 z ET 38, czy odczuwacie jakieś niedogodności z tego tytułu???
Podobają mi się felgi dezent F, atam tylko ET 38.
Jeżeli nie dezent F to rozważam MSW19. Więc chciałbym się spytać czy znacie tą firmę, czy są solidne?
No jeszcze czekam bo zaraz po świętach mają być dostępne te ATS Twister, jednak muszę je zobaczyć. Obawiam się przy nich czy aby zbytnio ramiona felgi nie będą wystawały poza rant i łatwo będzie je przerysować o krawęznik szczególnie przy oponie 195 na feldze 6,5 cala?
Pozdrawiam i dziękuję za każdą konstruktywną wypowiedź
Marcin
-
-
Zamieszczone przez marcink_1atam tylko ET 38
Zamieszczone przez marcink_1MSW19
Zamieszczone przez marcink_1195 na feldze 6,5 cala?
a może to ? bo widzę że lubisz takie klimaty
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Dzięki za odpowiedzi.
Tych Advanti nie wezmę z dwóch powodów, jeden, że ET 40, a drugi , że wystają poza obrys felgi ramiona.
Wolę więc te MSW19, z wyględu podobne, a są bardziej praktyczne, no i firma chyba lepsza.
Natomiast cały czas czekam na te ATS Twister ponieważ mają tą zaletę, że są mocowane na oryginalne śróby i bez pierścieni centrujących, no i ET 45.
W dodatku widziałem takie siedmioramienne podobne felgi na maździe 3 i fajnie wyglądają.
Muszę tylko zobaczyć je na żywo, czy nie wystają zbytnio ramiona poza obrys felgi, bo że wystają to niestety pewne.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chrisolJa miałem felgi z takim ET i NIE POLECAM.
Zamieszczone przez marcink_1Natomiast cały czas czekam na te ATS Twister
coś tam znów słyszałem o ats , że jakieś anzio teraz czy co... :?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
No właśnie miało być za tydzień, a się opóźniło. Jednak podobnież transport przyjechał w piątek i jak przyjmą do magazynu to najpóźniej do środy mają być dostępne. Nie jeżdzę teraz prawie samochodem, to poczekam jeszcze chwilkę, a jak do środy nie będzie to zamówię te MSW19, bo chcę do soboty ostatecznie załatwić temat.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz