nie ma to jak oględziny szwagra i teścia :lol:
Głupie pytanie.
Zwiń
X
-
wez tych wujków wepchnij w żyto bo Ci tylko z mózgu wode zrobią jakby tsi było do dupy to by go dalej nie porodukowalipolonez a octavia to jak maluch i ferrari więc niech patrza na 126p a Ty sie nie przejmuj nowe scirocco ma silnik 2.0 tsi 275 KM i jezdzi
[ Dodano: Pon 05 Kwi, 10 22:05 ]
nowa fabia RS 1.4 TSI 180 KM KOLEJNE scirocco 1.4 160 kmtakze wszystko okej :diabelski_usmiech
http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
he he he he piekny opis komisji rodzinnejusmialem sie do lez, bo znam to z autopsji, a swoja droga to wspolczuje, bo sam sie kiedys dalem wpadkowac w kanal rodzinnym inzynierom!
Tez mam takie 'krzywe' klocki od 33k km i zyje i dodam, ze 'krzywe' byly od nowosci
Zamieszczone przez MaicroftJest taka stara zasada ze z 1000cm3 mozna miec bez problemu 100KM, tak wiec bez przesadydziura turbo pojawia sie dopiero rankiem :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Panowie, ja też mam takie "krzywe"
Jak patrze na kształt klocka i analizuję to na spokojnie, to jedynie uzasadnienie w obniżeniu kosztów produkcji przez zmniejszennie ilości materiału ściernego jest jakimkolwiek wytłumaczeniem takiego kształtu. Kiedyś już rozpisywałem się na temat nierównomierności zużycia klocków i tu mniej więcej moje dywagacje znajdują potwierdzenie.
I mam dwa wnioski:
1. Rodzinną komisję rozwiązać
2. Temat zamknąć
Komentarz
-
Komentarz