[O2] Gwarancja...-pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kable
    Classic
    • 2011
    • 15

Dziękuję za odpowiedzi. Zależy mi głównie na diodzie ostrzegawczej , której w oryginalnym alarmie nie ma i na minimalnie inwazyjnym montażu .
    Jak wygląda montaż czujników objętościowych (przy schowku na okulary) w przypadku alarmu oryginalnego :?:
  • Marcinolsz
    Classic
    • 2010
    • 8

Witam..
    Padł mi wyświetlacz dotmatrix w O2 FL- właściwie to chyba jego podświetlenie bo widać ale nie na fajny biały kolor a szare- radio działa normalnie. Wszystkie inne funkcje sa ok.. tylko jasność..
    i tu mam pytanko- auto na 2 tyg, więc do serwisu- a oni że trzeba wysłać do importera po zgodę i zaraz po tym - a coś grzebane było :shock: a vag-u.... ja jak- jedynie radio było odłączone na 10 minut- i wróciło na miejsce be z jakiejkolwiek zmiany... nic nie robione, dokładane, zmieniane.. zero podłączania do kompa( nawet nie mam... )
    Oni coś o utracie gwarancji na elektrykę.. ( bo VAG pokazał odłączona antenę ( że było bo jest ok- chyba normalne po odłączeniu radia.. a nigdy nić innego nie wpinałem..) ... A ja im- to nie ma wpływu- redio dziąła, nic nie robione... przecież aku też można odłączyć...
    I ty pytanie do zaznajomionych w bojach- mają jakieś prawa??
    Bo chyba cholera mnie weźmie... czekamy na opinie od importera o wskaźniki ( bo ponoć trzeba całość wymienić.. )
    Być spokojnym ( bi nic nie wiem co mam myślec.. a sumienie czyste... )

Komentarz

Pracuję...