Nowa Octavia?? - tylko z Litwy, popatrzcie na ceny.
Zwiń
X
-
Nowa Octavia?? - tylko z Litwy, popatrzcie na ceny.
ale żem się zdziwił. OCTA II 2.0 TDI Elegance wychodzi około 78.000 zł po wszystkich opłatach :shock:. Cena należy kalkulowac odejmując litewski VAT (18%) + akcyza 4 % (albo mniej) + 22 % VAT, przy czym 1 lit = 1,13 zł (mniej więcej). Ja pierdziu trzeba będzie do nich jechać tylko to jeszcze niestety nie jest czas zmiany. Niestety nie mają RS'a.
Octavia Litwa
do najbliższego salonu (Alytus) jest 378 km z Warszawy.
W ogóle fury u nich warto kupować kilka marek sprawdziłem.TRASAOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
-
nie wiem Artur co masz na myśli. Jak kupisz tam nówkę to musisz zapłacić nasz VAT (jak pisałem) i jak masz auto na firmę to 6.000 zł odliczasz jak dla auta kupionego w Polsce. Litwa jest przecież w Unii, potrzebujesz tylko europejski NIP.
Nie możesz odliczyć ich VAT'u i nie naliczyć naszego cwaniaku :roll: .Outlander
była OII 4x4 BMM
Komentarz
-
-
Plus...
Zamieszczone przez bendinie wiem Artur co masz na myśli. Jak kupisz tam nówkę to musisz zapłacić nasz VAT (jak pisałem) i jak masz auto na firmę to 6.000 zł odliczasz jak dla auta kupionego w Polsce. Litwa jest przecież w Unii, potrzebujesz tylko europejski NIP.
Nie możesz odliczyć ich VAT'u i nie naliczyć naszego cwaniaku :roll: .Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bendinie wiem Artur co masz na myśli. Jak kupisz tam nówkę to musisz zapłacić nasz VAT (jak pisałem) i jak masz auto na firmę to 6.000 zł odliczasz jak dla auta kupionego w Polsce. Litwa jest przecież w Unii, potrzebujesz tylko europejski NIP.
Nie możesz odliczyć ich VAT'u i nie naliczyć naszego cwaniaku :roll: .Zamieszczone przez bendiCena należy kalkulowac odejmując litewski VAT (18%) + akcyza 4 % (albo mniej) + 22 % VAT.ops:
No to pod koniec roku zbieramy się i jedziemy wykupić litewskie salony :wink:
Komentarz
-
-
Kurde już u naszych kolegów ze wschodu jest salon Bentleya itp... Powiedzmy sobie szczerze Rosjanie nie są aż tacy biedni , a że mają opinię że to brudny i pijany naród to sami sobie sprawili. Co do cen to jakieś mam takie mieszane uczucia strasznie dużo zabawy by było z tym. Ale w koncu kilka tysięcy do przodu.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
najlepiej auta kupowac od brokerow samochodowych
w tvn turbo nie dawno mowili wlasnie ze nowa octavia elegance u nas kosztuje 88kzl
a broker mogl by ja dla nas znalezc za 65kzl (ze wszystkimi juz opatami)
pododbno najtaniej jest na polnocy za baltykiem
i to sa ceny godne uwagi oszczedzamy 20kzl a wersje sa identyczne
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Re: Nowa Octavia?? - tylko z Litwy, popatrzcie na ceny.
Zamieszczone przez bendiale żem się zdziwił. OCTA II 2.0 TDI Elegance wychodzi około 78.000 zł po wszystkich opłatach :shock:. Cena należy kalkulowac odejmując litewski VAT (18%) + akcyza 4 % (albo mniej) + 22 % VAT, przy czym 1 lit = 1,13 zł (mniej więcej). Ja pierdziu trzeba będzie do nich jechać tylko to jeszcze niestety nie jest czas zmiany. Niestety nie mają RS'a.
k
Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
I znowu koło się zamyka bo co z gwarancją europejską ? Przeglądy?
PS a różnice są czasem jeszcze większeOutlander
była OII 4x4 BMM
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalbendi 15 tyś w kielni ale nie wiem czy mi by się chciało jeździć choć mam blisko ;-)
Dzis wieczor ostrzezonek, a Tobie juz dawno sie nalezalo za O/T przy kazdej nadarzajacej sie okazji.
Trzym sie Ziomal i nie swiruj wiecej z nabijaniem, bo sie pozegnamy, a tak w ogole to lubie Cie stary.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Kaszana
Zamieszczone przez szkodajeszcze jakims problemem moze byc tez brak eurogwarancji u Skody (o tym juz pisalismy), ale cena niezla!
Komentarz
-
Jest jedna gwarancja na EU i zaden producent nie ma nic do gadania - wot junijne przepisy.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Kaszana
Jakiś czas temu w sprawie gwarancji na samochody sprowadzane wysłałem zapytanie
do Skody Polska.
Odpowiedź: gwarancja przysługuje na auta sprowadzane indywidualnie zarówno na nowe jak i UŻYWANE.
Warunek:
- w wypadku nowych: książka serwisowa z pieczęcią sprzedawcy
- w wypadku używanych: książka serwisowa z wbitymi przeglądami
Komentarz
Komentarz