PAOLO ESCO, mam pytanie jak sprawuje się PY-9933 do Skody, obecnie mam radio Audience i Sound System i jestem ciekaw czy warto zmieniać na Peyinga. Jak z jakością dźwięku i ekranu??
Gniazdo zapalniczki w Octavi II Ambiente
Zwiń
X
-
Gniazdo zapalniczki w Octavi II Ambiente
Witam wszystkich forumowiczów.
Czy w nowej Octavi II Ambiente gniazdo zapalniczki dla pasażerów z tyłu jest instalowane w standardzie, czy łączy się to z zakupem dodatkowego "pakietu dla palących I lub III"?
Przyznam że zależy mi bardziej na zasilaniu CB Radia, ładowarki telefonu, nawigacji, itp. niż zapalniczki, bo i tak nie palę.
Pozdrawiam.
P.S.
Czy te gniazda działają na stałe czy dopiero po przekręceniu kluczyka?
-
-
SP9XWW, faktycznie nie da rady
Pakiet dla palàcych I (zapalniczka, popielniczka z przodu)
Pakiet dla palàcych II (zapalniczka, popielniczka z przodu i z tyłu)
Pakiet dla palàcych III (zapalniczka, popielniczka z przodu i z tyłu oraz uchwyt
na 1,5-litrowa butelkę)
Pakiet dla palàcych IV (zapalniczka, popielniczka z przodu i z tyłu oraz uchwyt
na 1,5-litrowa butelkę, siatka na przedniej konsoli po stronie pasażera)
Komentarz
-
-
Witajcie ponownie.
Odkopię temat jeszcze na chwilkę bo sprawa z gniazdem zapalniczki dla pasażerów z tyłu mi się skomplikował.
Mianowicie dziś w salonie dwóch sprzedawców (oddzielnie) powiedziało mi w tej kwestii sprzeczne info.
Pierwszy mówi że w wersji Ambiente to gniazdo jest w standardzie, po czym jak zobaczyłem w salonowej nie było.
Drugi powiedział że nie ma takiej możliwości żeby było gniazdko, że są tylko dwa: z przodu i w bagażniku.
Kto w swojej nowo zakupionej O2 FL ma, ręka do góry?
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauSP9XWW, faktycznie nie da rady
.....
wg mnie to oszustwo SAP...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitbullwłaśnie rozwaliła mnie ta siatka po stronie pasażera... w katalogu pokazana była jako "standardowe" wyposażenie, a teraz okazuje sie ze jest elementem pakietu dla palacych...
Komentarz
-
-
Re: Gniazdo zapalniczki w Octavi II Ambiente
Zamieszczone przez elektronikPrzyznam że zależy mi bardziej na zasilaniu CB Radia, ładowarki telefonu, nawigacji, itp. niż zapalniczki, bo i tak nie palę.
Pozdrawiam.
P.S.
Czy te gniazda działają na stałe czy dopiero po przekręceniu kluczyka?
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31636[quote="shado"]mariusz8
Komentarz
-
-
panowie, mialem podobny problem ktory rozwiazalem montujac CB po lewej stonie kierownicy pod schowkiem i podpinajac je do bezpiecznika. Radio gasnie wraz z przekreceniem kluczyka, poza tym to wygodne miejsce bez koniecznosci rzezby w kokpicie i z zewnatrz nie rzuca sie w oczy. Navi podlaczam do zapalniczki i wszystko gra.
Komentarz
-
-
bardzozlymisio, i tak jeszcze zostaje w moim przypadku problem dwóch ładowarek,antyradaru i lodówki w lecie :lol: Wiecznie mało prądu. Przerobiłem już 2 "rozgałęziacze" ale jakoś oba były strasznie badziewne. Szukam właśnie czegoś lepszego ale nic nie mogę znaleźć. Żadna porządna firma nie produkuje tego??
Komentarz
-
-
w kombi masz w bagażniku i w kabinie, niestety nie ma opcji zamiescic dodatkowego wejscia, możesz sobie w "Biedronce" ( hihihi) kupic rozdzielacz na 2-3 a nawet 4 gniazda z jednego, tylko nie przesadz bo coś sie zjara
A na marginesie na Słowacje nie polecam podróży na CB , byłem w Lipcu 2009 i w okolicach Liptoskiego Mikulas czekał na mnie mandat w wysokości 300 euro bez tłumaczenia, nie wiem jak jest w innych Panstwach ale słowacji nie polecam. Oczywiście za samo posiadanie ANTENY i samego CB w aucie nie ma mandatu ale za kożystanie jest, bynajmniej ja dostałem, przy okazji próby wymuszenia pierszeństwa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitbullZamieszczone przez MihauSP9XWW, faktycznie nie da rady
.....
Komentarz
-
-
kross12
Ta siateczka z tego co się orientuje jest standardem w Elegance, natomiast w Ambiente nie ma nawet możliwości dołożenia z listy dodatków. Takie info dostałem w salonie
Komentarz
-
Odbierałem Elegance pod koniec marca. Siatka z przodu obok pasażera była w standardzie.
Za to nie było śrub zabezpieczających na koła, które podobno wcześniej były w Elegance standardem.
Wracając do tematu.
Mam liftbacka i chciałbym mieć gniazdo zapalniczki w bagażniku.
Nie chcę sam grzebać w elektryce.
Czy jakieś ASO/warsztat w okolicy Warszawy montuje dodatkowe gniazdo w bagażniku i ile to kosztuje?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12Ta siateczka z tego co się orientuje jest standardem w Elegance, natomiast w Ambiente nie ma nawet możliwości dołożenia z listy dodatków. Takie info dostałem w salonie
Może niech ktoś wrzuci fotkę tej siatki, żeby nie było że mówimy o dwóch różnych
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez terreZamieszczone przez Mihauale nie masz zapalniczki tylko masz zaślepkę, ale z tyłu już chyba trzeba domawiać
[ Dodano: 2010-05-05, 05:59 ]
Zamieszczone przez mrrudzinMoże niech ktoś wrzuci fotkę tej siatki, żeby nie było że mówimy o dwóch różnych
A tu adres sklepu. Mają też inne kolory.
Komentarz
-
Komentarz