Zamieszczone przez abstinent
no i kupiłem felgi ATS Twister
Zwiń
X
-
moje aukcje allegro :
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2832058Tagi: Brak
-
-
Witam wszystkich!!!
Wreszcie udało mi się zakupić te felgi ATS Twister o których kiedyś pisałem na forum. W rzeczywistości wyglądają znacznie lepiej niż na zdjęciach i na octavii się dobrze prezentują, więc polecam. Dodatkowo sa produkowane pod ten konkretny samochód nie ma więc pierścieni centrujących, ET 45 i mocowane są na oryginalnych śróbach.
Czy możecie polecić jakieś śruby zabezpieczające? Rozważam zakup MCGarda.
Mam jeszcze jedno pytanie co do eksploatacji takich felg. Mam oponki 15x65x195. Jak bardzo muszę uważać żeby te felgi się nie pogieły, bo dzisiaj już zdarzyło mi się załapać pierwszą dziurę.
Czy wjechanie w dziurę np 5cm głębokości przy prędkości około 80 km, może zaszkodzić feldze???
Pozdrawiam
Marcin
-
-
Zamieszczone przez marcink_1Czy wjechanie w dziurę np 5cm głębokości przy prędkości około 80 km, może zaszkodzić feldze???O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcink_1Mam oponki 15x65x195. Jak bardzo muszę uważać żeby te felgi się nie pogieły, bo dzisiaj już zdarzyło mi się załapać pierwszą dziurę.
Czy wjechanie w dziurę np 5cm głębokości przy prędkości około 80 km, może zaszkodzić feldze???
Zamieszczone przez leszekmwsądzę że są na to jakieś wzory.. :twisted:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
wydaje mi sie ze na poczatek ogledziny zewnetrzne i zwrocenie uwagi na to czy czasem kolo nie bije przy roznych predkosciach. wiecej juz fachowcy tylko sprawdza. mialem kiedys podobny rozmiar opony 15x65x205 wpadlem w dziure troche wieksza niz opisujesz. ogledziny nic nie pokazaly i bicia nie bylo, przynajmiej ja nie wyczowalem ale jak pojechalem na wyniane opon to byl problem z wywazeniem. ja bym to sprawdzil. nie zaszkodzi a i bedziesz wiedzial czy cos sie nie stalo napewno.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 1711marcinwydaje mi sie ze na poczatek ogledziny zewnetrzne i zwrocenie uwagi na to czy czasem kolo nie bije przy roznych predkosciach. wiecej juz fachowcy tylko sprawdza. mialem kiedys podobny rozmiar opony 15x65x205 wpadlem w dziure troche wieksza niz opisujesz. ogledziny nic nie pokazaly i bicia nie bylo, przynajmiej ja nie wyczowalem ale jak pojechalem na wyniane opon to byl problem z wywazeniem. ja bym to sprawdzil. nie zaszkodzi a i bedziesz wiedzial czy cos sie nie stalo napewno.
Pozdrawiam
Poczekam do jesieni, jak będę zmieniał na zimowe, to zawiozę koła do kontroli po lecie.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
To udało się wstawić. Są tutaj:
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Proszę o opinie. Jak dla mnie to ważne, że ET 45, otwór centralny bez pierścieni i pasują na orginalne śróby. W 15 calowych jest mały wybór.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
marcink_1, Hmm troche delikatne w tym rozmiarze. Opona góruje nad nimi. Sorry, ale takie mam odczucia. Przypominają mi troche LINE z Fabii 2, a tam przy niższej oponie i generalnie mniejszym aucie wygladałyby super. Tu fajnie by wygladały w rozmiarze 17 cali. Wzór generalnie bardzo ładny.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
marcink_1, bardzo ładna felga, zwłaszcza z profilu się przyjemnie prezentuje :wink:Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
Komentarz