Zamieszczone przez Ziomal
jaka moc silnika w L&K czy zawsze 130ps
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
Hmm bo to logiczne nawet , czarny to perła a nie metalik Ale że tak do tematu to powiem że L&K cenę trzyma i to nieźle , nie pamiętacie ile kiedyś ona kosztowała w TDI? MisiekWAW, To już patrze z 5-6 Octavek Rider jest na forum ;-)Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
ktos na forum ma nastukane juz ponad 250 i nic sie nie dzieje
dodatkowo na forum zawsze padala opinia za turbo AGR jest duzo trwalsze od innychZgadzam się z opinią że AGRy są twardzsze ale takie ustawianie granicy wytrzymałości na 250kkm jest bezsensowne jak również pisanie że inne turbiny nie mają szans na wytrzymanie takiego okresu. Ja mam AHF'a i jak na razie odpukać z turbinką sie nic nie dzieje (nalatane 176kkm). Emil (od nas z forum) sprzedał swój samochód z przebiegiem bodajże ponad 230kkm chyba na fabrycznym turbo.
Komentarz
-
-
Jak kupowale swoja ASV wersja ICE 07.2003 to roznica za wersjie z ASZ byla dokladnie 5600zl (teraz zaluje ze nie wziolem :? ) czyli zaluszmy ze virus kosztuje 1600zl to cena jest drosza juz tylko o 4000zl .A 6 bieg przydal by mi sie i to bardzo i wydajniejsze hamulce tez, do tego opcja zwiekszenia jeszcze mocy. Patrzac na to juz wogole roznica w cenie nie wchodzi w gre przy kozysciach :wink: Ale i tak zadowolony jestem z tego co mam k
Komentarz
-
-
danielpoz
1 byly L&K 130
2 nie widzialem osobiscie L&K bez szybru
3 L&K tdi kosztowala z wszystkimi dodatkami jakie mozna bylo wtedy zamowic 92tys.zl w 2001r a 1.8T cos chyba 4tys mniej
Komentarz
-
desmo
a moja octawka była kupiona w pazdzierniku 2003' wersja elegance ASZ z ksenonem w cenie 80.500 pln (combi) :lol:
Komentarz
-
heniek_z
a moja wyszła mnie 30000złociszy z xenonami elegance na fulu climatronik szyberek aluski esp grzane dupy cd6x w bagażniku 30kkm przebiegu 130 kucyków
[ Dodano: Czw 09 Lut, 06 23:20 ]
kupiłem ją w grudniu 2005
Komentarz
-
danielpoz
Komentarz