witajcie ktoś planuje zlot w szczecinie ?
[O1] jaka srednica tulei belki tylnej
Zwiń
X
-
jak to do zamknięcia?
A u mnie jaka jest średnica?
O1 2007 kombi
W ogóle jak to jest, jakieś konkretne roczniki albo wersje miały te większe lub mniejsze tuleje?
Myślę o powerflexie, ale tam jest tylko jeden wymiar w dodatku nie wiadomo jaki i tylko do roczników 2004 tak jak by potem już nie było O1, a moja przecież jest 2007 i co ja mam zrobić?
[ Dodano: Nie 16 Wrz, 12 15:18 ]
w sensie od 1996 do 2004, a co z dalszymi rocznikami?
w tych tulejach na allegro co są w obu wymiarach też oba wymiary są niby do tych samych roczników, a myślałem, że może właśnie po 2004 się ta średnica zmieniła
Komentarz
-
-
No trudno, chyba muszę jechać do warsztatu żeby wyciągnęli, zmierzyli, wsadzili z powrotem i dopiero będę mógł zamawiać.
Na prawdę nie ma jakiejś reguły, w których modelach jakie są te tuleje?
Próbowałem podejść z suwmiarką, ale jest na tyle utrudniony dostęp, że mogę tylko stwierdzić, że jest około 70 mm, ale czy 69 czy 72 to czort wie.
[ Dodano: Sro 24 Paź, 12 20:43 ]
W mojej skodzie są 69 mm.
Zadzwoniłem do ASO facet mi podał kod tej tulei (6r0501541A), potrzebował do tego numer VIN, oczywiście nie posiadał informacji o wymiarach tej tulei i nie miał jej na stanie żeby zmierzyć. Zacząłem więc googlować ten kod i wszędzie było 72 mm, więc kupiłem takie poliuretany i okazało się że za duże.
Dareckif, a ile one mają średnicy?
PS może ktoś kupi ode mnie te powerflexy?
Komentarz
-
Komentarz