A dlaczego nie ma koloru czerwonego wina - "rosso brunello"?
[O2] Który kolor wybierzesz przy zakupie nowej O2 FL?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Marxna dodatek na tym kolorze tkwi klatwa "auta flotowego"
chciałbym żeby były takie "flotówki" w PL- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
scaliłem te dziewczyńskie tematy.
szkoda, że nie ma więcej opcji, to by rozkręciło dyskusję np. czy lepsza różowa w duże grochy z rozpierdakiem do pasa czy błękitna w drobny rzucik z odcięciem pod biustem :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ja wybrałem szary anthracite, z alufelgami (Elegance) wygląda naprawdę ładnie, poza tym lakier w zależności od oświetlenia mieni się różnymi odcieniami od szarego do niebieskawego, moim zdaniem super. Ja pożałowałem 700 zł. i nie wziąłem srebrnych relingów (w standardzie czarne), ale teraz bym chyba te 7 stówek dopłacił.
Z resztą ten kolor to taki kompromis, bo żonie najbardziej podobał się ten bordowy metalik (nie pamiętam tej zajebistej nazwy :P ), ja nie byłem jakoś do niego przekonany, a szary anthracite podobał się nam obojgu. W utrzymaniu nie jest źle, ale żeby ładnie wyglądał, to co 2-3 tygodnie myjnia obowiązkowa (oczywiście ręczna!).
A czarny też super, ale tu już alufelgi i srebrne relingi muszą być.
Komentarz
-
-
a gdzie reszta kolorów w ankiecie ? np brak Blue Storma ...
Ja taki kolor zawsze chciałem mieć w aucie no i mam ... ale dziś wybrałbym prawdopodobnie srebrny. Blue Storm to piekny lakier, najlepiej wyglada w pelnym sloncu i oczywiscie czysty. Minus to oczywiscie wszystko na nim widac ale z drugiej strony nie jest tak pospolity jak srebry ktory jest popularny chyba w kazdej marce.
Komentarz
-
Komentarz