Bareq, za te pieniądze sie nie opłaca
czyżby fabryczna octta I tour z ALR??
Zwiń
X
-
czyżby fabryczna octta I tour z ALR??
witam..szukałem tematu ale nie znalazlem... czytalem autoswiat i samochody dostepne w salonie skody i znalazlem octte I tour sport z silnikiem 1.9 tdi 150ps!!! (konkret :diabelski_usmiech ) czyzby ALR?? ciekawe jak to wyglada?? co z intercoolerem tez ALR)?? ktos cos wie?? :?:były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
-
-
Re: czyżby fabryczna octta I tour z ALR??
Zamieszczone przez pyza99witam..szukałem tematu ale nie znalazlem... czytalem autoswiat i samochody dostepne w salonie skody i znalazlem octte I tour sport z silnikiem 1.9 tdi 150ps!!! (konkret :diabelski_usmiech ) czyzby ALR?? ciekawe jak to wyglada?? co z intercoolerem tez ALR)?? ktos cos wie?? :?:
kolejna fajna wiadomosc z Auto Szmaty... kiedyś było takie pisemko, które można by przyrównać... nie pamiętam jak się nazywało... bo z obecnych gazet, to zbliżony poziom rzetelności to chyba tylko Super Express oferuje :zlosnik: z góry przepraszam wiernych czytelników tej gazety :roflTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Jak juz to chyba ARLops:
sorki..czeski błąd.... :?
a tak wogóle to kosztuje ponoć 67 tys.... :roll: ale skoro w skodzie nie wiedzą.... to moze BMW ją sprzedaje :diabelski_usmiechbyły:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
Re: czyżby fabryczna octta I tour z ALR??
Zamieszczone przez pyza99witam..szukałem tematu ale nie znalazlem... czytalem autoswiat i samochody dostepne w salonie skody i znalazlem octte I tour sport z silnikiem 1.9 tdi 150ps!!! (konkret :diabelski_usmiech ) czyzby ALR?? ciekawe jak to wyglada?? co z intercoolerem tez ALR)?? ktos cos wie?? :?:O1 TMBDG
Komentarz
-
Komentarz