No to improvement zrobili...
[O1] Silnik AXR
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PikuśCo można powiedzieć modelu AXR.
a dlaczego to już musisz bardziej dogłębnie poczytać, co z AXR można zrobić lekkim modem to masz w moim podpisie, a najwięcej - to chyba musisz zapytać markowskiego - on ma chyba najmocniejszego AXR-a na forum (ale mogę się mylić)
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pikuśforum przyznam sie szczerze ze nie spotkałem użytkownika modelu z tym silnikiem.
Zamieszczone przez PikuśCo można powiedzieć modelu AXR
Komentarz
-
-
Re: Silnik AXR
Zamieszczone przez Pikuśprzyznam sie szczerze ze nie spotkałem użytkownika modelu z tym silnikiem..
IMO AXR to oszczednosciowy ASZ czy ARL ... slabszy 'dol silnika' ( cytuje forum, bo sam nie rozbieralem), mniejsza turbosprezarka i pompki o mniejszej wydajnosci ( tak w skrocie)kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Pikuś,
panie tyle tego na forum :lol:
a co mozna powiedziec ? slaby dol, slabe pompki, mala turbina, brak chlodnicy oleju, maly coolerek, slabe sprzeglo, male zawory, cienki dolot, dziwaczny kolektor dolotowy z czyms w rodzaju plaszcza wodnego... czy o czyms zapomnialem ? :lol:
ale nie przejmuj sie, wiekszosc da sie poprawic :wink:
acha, silnik jest bezawaryjny ( podobnie jak reszta auta ), przynajmniej u mnie choc na seryjnym programie jezdzil jakies 2 miesiacepozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
Pikuś,
W moim przypadku prawie rok na mocnym modzie i narazie nic złego powiedzieć o silniku nie mogę.
Nawet oleju nie potrzeba było dolewać między wymianami (ale dla zdrowotności urządzenia zmieniam co <15kkm)miało być 101, było 120, jest 150+ i życie jest piękne
THE MAN WHO KNOWS (NOTHING)
Komentarz
-
Komentarz