Popychacze ori/ina/reuville

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kosaG
    Classic
    • 2010
    • 26

Również zastanawiam się nad czymś takim. Generalnie chciałbym nagrywać to co się dzieje na drodze i być "życzliwym" i wysyłać foty lub filmy na psy. Bo nie widzę innego sposobu na to żeby coś się zmieniło na polskich drogach na lepsze. Wiem, że świata nie zbawię, przynajmniej nie będe obojętny na chamstwo.
  • rkb
    RS
    • 2008
    • 2152
    • Rapid Spaceback (NH1)
    • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Przegladalem troszke archiwum w sprawie popychaczy ale nie znalazlem zadnego porownania, czy ktos ma doswiadczenie w temacie czym produkty tych firm roznia sie od oryginalu?

Cena za oryginalne, ponad 100 zł :roll: , Reuville kosztuja ok 50-60 zl za sztuke natomiast INA ok 40-50, z tego co wiem to sa dobre zamienniki (jesli nie lepsze od oryginalu) wiec chyba nie warto przepłacać?
    Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• mg1976
      Drive
      • 2007
      • 74

Nie warto przepłacać. Firma EVR (Egon Von Ruville) należy od kilku lat do koncernu INA, więc w ich ofercie na 100% będzie hydraulika właśnie tej firmy. Jeśli chodzi o oryginał, to sądzę, że też INA macza w tym palce A nawet jeśli nie, to w przypadku szklanek INA naprawdę nie ma się do czego przyczepić, bo to I klasa - bierz najtańsze, byle z pewnego źródła.

Komentarz

• rkb
        RS
        • 2008
        • 2152
        • Rapid Spaceback (NH1)
        • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Podziekowal za informacje. Zastanawiajace jest zatem czemu Ruville sa droższe od INA ? Nie wiele ale tak jest :shock:
        Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

rkb, Mam nadzieje, ze pamietasz iz masz ich az 20
          Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...