Witam.Chciałbym kupić nowe korbowody,ale zabardzo nie wiem gdzie.W VW chcą za 4 korby 2700 zł :O.Wydaje mi się że troche duuużo.Więc hmmm...,ma ktoś moze jakis kontakt,nazwe sklepu,hurtownie? na terenie Polski,która sprzedaje nowe orgnialne korbowody?
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
moze zacznijmy od pytania po co Ci NOWE korbowody ?
stare juz naprawde tak zdymane ze nic z nich nie bedzie ?
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
potrzebne mi nowe korbowody,ponieważ stare sa powyginane(jeden prawie się złamał,aż cud ze sobie nie wyskoczył)razem z tłokami.Starych nie chce wsadzac,bo to był maaało uzywany silniczek miał 90 tyś. ,więc chce wsadzić coś pewnego,a wiadomo jak to z używkami.Co do wymiany silnika całego to też nie mam zaufania do używek.
Potrzebne mi nowe korbki +tłoki.
ps.na allegro już przeszukałem każdą kącik,byłem na giełdzie w Słomczynie i kurde nie moge znalesc nowych korbowodów wrr...
tylko ze takie zginajace sie korbowody mogly zrobic niezla rzeznie z innymi czesciami. sprawdz to zanim sie zdecydujesz na remont.
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
hmm... silnik jest cały rozłożony na częsci pierwsze.Każda część można powiedzieć ze była sprawdzona.Wał korb był sprawdzany(ważony) u specjalisty hmm głowica zresztą też.Wszystko jest nienaruszone ,zepsuły się tylko tłoki z korbami.
Komentarz