Kierownica wielofunkcyjna pytanie.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hihip
    Classic
    • 2009
    • 13

Zamieszczone przez Carolco
    P.S. czy na upartego dałoby się to wyłączyć, aby było "po staremu" w sensie nic się nie pali po przekręceniu kluczyka? Jak się da, to rozumiem, że po podłączeniu do kompa?
    Jakiś czas temu była o tym mowa na grupie
    Jeśli masz O2 przed FL to wyłączenie tylko za pomocą kompa. Jeśli masz O2FL to możesz to zrobić samodzielnie bez kompa:

Zamieszczone przez RS
    Swiatła dzienne ( nie halogeny tylko reflektory )mozesz wyłaczyc w nast sposób:
    Po właczeniu stacyjki ( bez zapłonu ) odciagnij dzwignie kierunkowskazów do siebie ( do kierownicy) przestaw w dolną pozycje ( tak jak lewy kierunek ) i przytrzymaj 3 sek. Wtedy wyłaczasz swiatła dzienne i operujesz normalnie włacznikiem - czyli "0" swiatła wyłaczone .
    Uwaga czynnosć tą musisz wykonać max 3 sek po przekreceniu stacyjki
    Dla ułatwienia opis jest w instrukcji str 60
    powodzenia
    "Jestem oazą spokoju, zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na idealnie gładkiej tafli jeziora."
  • giiiienek
    Ambiente
    • 2007
    • 242

Witam mam octavie I 2004r pierwsze pytanie jak zaprogramować stacje radiowe te które przełączam na kierownicy, bo ani nie idą po kolei tak jak mam zaprogramowane w radiu ani nie lecą po kolei według częstotliwości, ale zauważyłem że kombinacja 30 i potem się powtarza.
    Drugie co to za mały przycisk pod przyciskami od tempomatu oczywiście a kierownicy?

Komentarz

• Krzycho-63
      Rider
      • 2007
      • 628
      • Superb II (3T4)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez giiiienek
      jak zaprogramować stacje radiowe te które przełączam na kierownicy, bo ani nie idą po kolei tak jak mam zaprogramowane w radiu ani nie lecą po kolei według częstotliwości, ale zauważyłem że kombinacja 30 i potem się powtarza
      Nie da się-po prostu skanuje częstotliwość.
      Zamieszczone przez giiiienek
      to za mały przycisk pod przyciskami od tempomatu oczywiście a kierownicy?
      Włączanie i wyłączanie podświetlenia przycisków na kierownicy.
      Skoda Superb II Ambition
      2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

• giiiienek
        Ambiente
        • 2007
        • 242

Skanuje częstotliwość to czemu tak nie po kolei dziwne. A nie da sie tak jakos przestawić żeby były tylko te co ja zaprogramuje?

Komentarz

Pracuję...