P.S. czy na upartego dałoby się to wyłączyć, aby było "po staremu" w sensie nic się nie pali po przekręceniu kluczyka? Jak się da, to rozumiem, że po podłączeniu do kompa?
Jakiś czas temu była o tym mowa na grupie
Jeśli masz O2 przed FL to wyłączenie tylko za pomocą kompa. Jeśli masz O2FL to możesz to zrobić samodzielnie bez kompa:
Zamieszczone przez RS
Swiatła dzienne ( nie halogeny tylko reflektory )mozesz wyłaczyc w nast sposób:
Po właczeniu stacyjki ( bez zapłonu ) odciagnij dzwignie kierunkowskazów do siebie ( do kierownicy) przestaw w dolną pozycje ( tak jak lewy kierunek ) i przytrzymaj 3 sek. Wtedy wyłaczasz swiatła dzienne i operujesz normalnie włacznikiem - czyli "0" swiatła wyłaczone .
Uwaga czynnosć tą musisz wykonać max 3 sek po przekreceniu stacyjki
Dla ułatwienia opis jest w instrukcji str 60
powodzenia
Witam mam octavie I 2004r pierwsze pytanie jak zaprogramować stacje radiowe te które przełączam na kierownicy, bo ani nie idą po kolei tak jak mam zaprogramowane w radiu ani nie lecą po kolei według częstotliwości, ale zauważyłem że kombinacja 30 i potem się powtarza.
Drugie co to za mały przycisk pod przyciskami od tempomatu oczywiście a kierownicy?
jak zaprogramować stacje radiowe te które przełączam na kierownicy, bo ani nie idą po kolei tak jak mam zaprogramowane w radiu ani nie lecą po kolei według częstotliwości, ale zauważyłem że kombinacja 30 i potem się powtarza
Nie da się-po prostu skanuje częstotliwość.
Zamieszczone przez giiiienek
to za mały przycisk pod przyciskami od tempomatu oczywiście a kierownicy?
Włączanie i wyłączanie podświetlenia przycisków na kierownicy.
Komentarz