Podszybie OI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • symek
    Classic
    • 2011
    • 14

Podszybie OI

Zamieszczone przez skemenhs
    Zamieszczone przez DAREKGDA
    Może jakieś wieści o komplecikach do OII combi :?: :!: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
    Jutro GLS ma przywieźć ramki . Od przyszłej środy obszywamy jak wszystko będzie ok.
    mamy środę co słychać w temacie O2 Kombi[glow=red:b78584d783][/glow:b78584d783] ???
  • mazie1
    Classic
    • 2010
    • 31

Podszybie OI

Witam,
    Mam do wymienienia szybę i przy okazji podszybie - odstaje lekko od szyby w kilku miejscach - w niedawno kupionej Octavii z 98r w wersji SLX.

Mam 2 pytania:
    1. Czy będzie się do tego nadawało tylko to 2-częściowe podszybie (osobno część prawa i lewa)?
    2. W starym podszybiu guma przy szybie jest mocno sparciała - czy ta guma to część podszybia, czy osobny element?

Dzięki,

Pozdrawiam

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez mazie1
      1. Czy będzie się do tego nadawało tylko to 2-częściowe podszybie (osobno część prawa i lewa)?
      Tak.Osobno prawa i lewa.Z rynienką odprowadzającą wodę.
      2. W starym podszybiu guma przy szybie jest mocno sparciała - czy ta guma to część podszybia, czy osobny element?
      Jest to element plastikowego podszybia.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• mazie1
        Classic
        • 2010
        • 31

Dzięki, czyli jak kupię używaną na allegro to też może być lekko sparciała?

Komentarz

• pool21
          Classic
          • 2010
          • 2

podszybie

Witam mam pytanko dotyczące właśnie podszybia jak mam ściągnąc tą część od filtra kabinowego i ewentualnie jak ma wyglądać ta rynienka bo widzę że podeszczu mam mokro od strony pasażera tak jakłby ćieklo ćoś pod schowkiem

Komentarz

• filipT
            Rider
            • 2010
            • 554

Dzięki, czyli jak kupię używaną na allegro to też może być lekko sparciała?
            szukałem swojego czasu i raczej się nie opłaca. w aso kosztuje ok 90 zł, na allegro uzywki były po 60, 70+przesyłka

pool21, w tym topicu masz dokładną instrukcje jak to dziadostwo wyciągnąć

a tu link bezpośrednio
            Pliki użytkownika bielin • Filmy, Motoryzacja, Filmy • Octavia 1 Manual.7z, Obsługa układów hamulcowych.PDF
            Mój Szkodnik

Komentarz

• smer
              RS
              • 2008
              • 2021
              • Octavia II (1Z3)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

Uważaj z zakupem, lepiej sobie najpierw sprawdź czy Ci będzie pasować. Tu masz link o typach i numerach tych maskownic oraz o tym, czym się między sobą różnią:

link

a tutaj masz opisany sposób wymiany:
              liink

Powodzenia
              Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.

Piszę poprawnie po polsku.

Komentarz

Pracuję...