hamowanie octavi 90 i 110 konnej

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MiKruS
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 7976

Zamieszczone przez danielpoz
    no tak-oszczednosci...mogl zalozyc 14 :lol:
    Pisalem niedawno, zeby nie zagladac innym do portfela, bo coponiektorym moze sie przykro zrobic ile jeszcze pracy przed nimi... :twisted:

Felgi stalowe zaklada sie, zeby nie zniszczyc aluminiowych zarowno na drodze jak i podczas przekladania opon w zakladzie wulkanizayjnym, co np. mi sie zdarzylo.
    Mam teraz lakierowane felgi, ktore slabo znosza kontakt z brudem, wiec zakupilem stalowki. Moj brat, np. ma fele, gdzie jedna kosztuje dwa i pół koła i nie kupi sie jej kradzionej na allegro, zeby je miec za półdarmo. Przy jego profilu latwo uszkodzic taka felge.

Uwazam wiec, ze zakladanie stalowek to nie oszczednosc, tylko szacunek dla wlasnej, wydanej kasy.
    Z dosiwadczenia wiem, ze osoby o takim podejsciu maja 10 razy wiecej salaty niz Ci, ktorzy maja do wszystkiego lekką reke i sprawiaja wrazenie, ze maja wiecej niz maja w rzeczywistosci.

Wiec jeszcze raz prosze o bezwzgledne stosowanie sie do zasady "nie_zagladania_do_cudzych protfeli".

Temat zamykam - nie wiem czemu wzbudzil taką, prawie agresje. :roll:
    TDI 205PS

Komentarz

• autorus
      Rider
      • 2004
      • 508

Alu na zimę

Nie wyrobiłem się w poprzednim wątku więc piszę teraz. Mam alu na zimę ale dlatego że przed pierwszą octą kupiłem na allegro rolandy z oponkami. A później się okazało mi są nie potrzebne. No ale były w takim sobie stanie że postanowiłem je przeznaczyć na zimę.

Jakbym kupił nóweczki to na pewno bym na zimkę nie założył bo by mi ich było szkoda tzn
      sól i łatwość ich wykrzywienia na lodzie. Moje są już do prostowania.

Ps. A koła zmieniam u Wiesławskiego tego z tvn. Ma myjnie i warsztacik w Skierniewicach, mały ale przytulny. No i półki z pucharami dużo mówią. :szeroki_usmiech

Ps. Także nie każdy gostek co ma w zimie alu jest idiotą

Autorus
      http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
      Budowa mojego domku MURATORZE

----------------------------------------------------
      Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm

Komentarz

• MiKruS
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7976