Pomocy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gucio_bee
    Banned
    • 2011
    • 8

Pomocy

Tomek_dx, extra bębny masz zrobione.
    czy ziarno farby przy malowaniu proszkowo jest zawsze takie grube :?:
  • Fruziek
    Classic
    • 2010
    • 23

Pomocy

Witam,

Poszukuję dla siebie samochodu w piątek miałem wypadek i skasowałem swój samochód pamiątkę po Ojcu...

1. Poszukuje samochodu do 35 tys. i zastanawiam się nad- ( opel Astra III, Toyota Avensis, Skoda Octavia II ) wszystko w kombi i diesel. Co polecacie ??

2. Mam na oku Skode Octvie II z 2005 roku przebieg 85600 km kupiona w polskim salonie...

cena ok 36000 tys...

Coś podobnego do tej ten sam silnik...

i moje pytanie jest takie czy warto interesować się skodą ( przepraszam że tak piszę )

POMOCY !!!!! Chcę samochód na lata i nie będę go po roku zmieniał chyba że wygram w totka.... ( taki głupi żart ).... Dbam o samochody...

Pomocy może ktoś na forum posiada i się wypowie !!!!!

Proszę tylko o poważne podejście do sprawy...
    ....::: OCP :::....

Komentarz

• jama89
      L&K
      • 2008
      • 1214

IMO z tych 3 to tylko skoda, opel dużo pali i jest bardzo wrażliwy na jakość paliwa (w układzie paliwowym jakieś czujniki oporowe) a japończyk to już nie to co kiedyś, jakos nie mam przekonania. Skoda będzie super
      Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• baca10
        RS
        • 2009
        • 6225

Fruziek, Ja zamierzalam jakis czas temu kupic dla siebie Honde, a kupilam O II FL i nie zaluje, wiec z czystym sumieniem moge ci polecic Skode

Komentarz

• Fruziek
          Classic
          • 2010
          • 23

Zamieszczone przez jama89
          IMO z tych 3 to tylko skoda, opel dużo pali i jest bardzo wrażliwy na jakość paliwa (w układzie paliwowym jakieś czujniki oporowe) a japończyk to już nie to co kiedyś, jakos nie mam przekonania. Skoda będzie super

A jak spisuje się ten silnik 1,9 140 km ?? posiada go ktoś może ?
          ....::: OCP :::....

Komentarz

Pracuję...